📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Jesse.Pinkman napisał/a:
a rodzina zabitego pozwała policję.
Nie dziwię - policja go zastrzeliła, a on biały był
sebastianz1 napisał/a:
No ja jebie, zero zagrożenia życia w stosunku do policji, a ten mu cały magazynek pakuje. W PL za coś takiego koleś na 25 lat by w pierdlu wylądował. Generalnie jestem za zdecydowaną interwencją policji, ale jak się widzi coś takiego, to nóż w kieszeni się otwiera. Skoro nie było bezpośredniego zagrożenia życia policjanta, a chodziło jedynie o zatrzymanie gościa, to nie rozumiem dlaczego nie skonczyło się na 1-2 kulkach max?
Mógł kurwa rzucić do tyłu z pod łokcia, takiego jebane snikersa - nawt byś nie zauważył.
Cytat:
Nie żebym bronił spierdalającego, ale pączkożerny gliniarz mógł pobiegać, tylko sie mu nie chciało.
Przynajmniej rozwiązał problem z resocjalizacją zastrzelonego.
bercisko napisał/a:
Nie żebym bronił spierdalającego, ale pączkożerny gliniarz mógł pobiegać, tylko sie mu nie chciało.
Już widzę jak ty Zapierdalasz za ciapagównem mając broń w ręku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów