18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
HermanVonSztolc 2024-04-13, 17:13 19
Tyle egzekucji co widziałem na sadolu, to juz nie robi na mnie wrażenia. Bardziej mnie ciekawi co to za kadłub na tym wozku po prawej. Bo Powiem ze jego konstrukcja mnie zaciekawiła.
Zgłoś
JanJankowski 2024-04-13, 19:04
Ta kulka dobrze mu zrobiła. Wyglądał na chu..a
Zgłoś
żmij 2024-04-13, 19:47
HermanVonSztolc napisał/a:

Bardziej mnie ciekawi co to za kadłub na tym wozku po prawej. Bo Powiem ze jego konstrukcja mnie zaciekawiła.

Konstrukcja kadłuba?
Zgłoś
Nikt_nie 2024-04-13, 20:43
Wszystko o tej jebanej polityce...
Zgłoś
siewie 2024-04-13, 20:45 1
Nikt_nie napisał/a:

Wszystko o tej jebanej polityce...

Hehe też tak kurwa przeczytałem nic tylko ta polityka
Zgłoś
Pitupitu 2024-04-13, 20:57 1

Tyle egzekucji co widziałem na sadolu, to juz nie robi na mnie wrażenia. Bardziej mnie ciekawi co to za kadłub na tym wozku po prawej. Bo Powiem ze jego konstrukcja mnie zaciekawiła.

Mahometa wiozła do allaha

Zgłoś
bickle027 2024-04-13, 21:22 3
Stało się, dorwali Johna Wicka
Zgłoś
MafiCk 2024-04-13, 21:25
Było zlecenie profesjonalista się podjął robotę wykonał o co tyle krzyku ?
Zgłoś
HermanVonSztolc 2024-04-13, 22:04
żmij napisał/a:

Konstrukcja kadłuba?

Przepraszam za niejasności, chodziło mi o dwa kadłuby... o tego co leży na tym co jedzie i o tego co ledwo jedzie taszcząc na sobie twgo co na nim jedzie. Teraz mam nadzieje, wyrazilem sie jaśniej.
Zgłoś
Jacson 2024-04-13, 22:16 1

Na to samo zwróciłem uwagę. 2 sekundy zajęło tej powożącej babie aby kadłubka zabrać z miejsca zbrodni. Najpierw chciała sama sprdlć
Zgłoś
Klexxx 2024-04-13, 22:20
ALe nie widać zabiegu pionizacji... szkoda
Zgłoś
smc 2024-04-14, 0:46
Sam jesteś szkoda...
Zgłoś
slawoszxx 2024-04-15, 1:27
Długo myślałeś nad tytułem?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem