Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bardzo dobra robota
zadego ostrzezenia ze wchodza , gosc mogl pomyslec ze zlodziej i siega po klamke , o co chodzi tam juz egzekucje domowe wykonuja czy jak ?
co Ty w ogóle pierdolisz, gdyby nie mieli klucza to weszli by z buta i ta sytuacja by się potoczyła dokładnie tak samo, ewentualnie gościu zdążyłby jeszcze oddać z dwa strzały.
zadego ostrzezenia ze wchodza , gosc mogl pomyslec ze zlodziej i siega po klamke , o co chodzi tam juz egzekucje domowe wykonuja czy jak ?
niby tak ale kurwa nie do końca.
z punktu widzenia policji: to jest hujowe ryzyko krzyczeć " HEJ TO MY, POLICJA!" bo gość ma wtedy czas aby się przygotować niezależnie od zamiarów. może uciec, mozę sięgnąć po broń i się zaczaić, moze kurwa rzucić w nich jebanym granatem, a może się grzecznie położyć z rękami na głowie.
z punktu widzenia gościa: może to jakaś egzekucja, może to inny gość, któremu nie oddałem kasy/zgwałciłem siostre itp. skoro gość czuje, że jest narażony na takie zagrożenia, to śpi z gnatem jak ten na filmie i celuje to każego kto wejdzie mu do domu.
i to jest sytuacja patowa, bo żadne rozwiązanie nie jest dobre, ale weź sobie porównaj czyje życie ma "większą wartość"? typa który żyje w taki sposób, że musi spać z gnatem i celuje do każdego kto nagle wejdzie mu do domu, czy policjanta, który szuka mordercy/gwałciciela/przeciwnika politycznego/konkurencji biznesowej swoich mocodawców.
nie znam się na procedurach ale jeśli miałyby one dbać w pierwszej kolejności o społeczeństwo, to kwestia tego, czy policja będzie drzeć ryja "POLICJA OTWIERAC/ POLICJA WCHODZIMY" powinno zależeć od wyników rozpoznania stopnia zagrożenia ze strony "gościa".
Mieli nakaz wejścia bez ostrzeżenia i wyrwali chwasta - takie prawo, fajne, szkoda że nie u nas. Wystraczyło przeczytać spoiler.
Viekawi mnie skad biora się tacy debile jak Ty. Kurwa pochwalać morderstwo, bo to jest zabójstwo, tu akurat maja zjebane prawo nie ma czym się jarać. Brak bezpieczeństwa nawet we własnym domu, no w Dobra stronę świat idzie, a Ciebie mam nadzieję ktoś odpierdoli bo ma taki kaprys, no kurwa debil
się jarać. Brak bezpieczeństwa nawet we własnym domu, no w Dobra stronę świat idzie, a Ciebie mam nadzieję ktoś odpierdoli
Przeczytałeś spoiler? Typ brał udział w strzelaninie z policją wcześniej, o jakim bezpieczenstwie mówisz? O bezpieczenstwie gangusów? Jebnij sie w caban xD
Przeczytałeś spoiler? Typ brał udział w strzelaninie z policją wcześniej, o jakim bezpieczenstwie mówisz? O bezpieczenstwie gangusów? Jebnij sie w caban xD
Widać jaki mądry jestes, od karania ma być sąd, a nie kurwa policja. Druga sprawa każdy powinien moc się bronić, jak ktoś do niego wtargnie, niezależnie jak dobrym obywatelem nie jest, dlatego wpierdalanie się bez ostrzeżenia to chuj nie prawo, to egzekucja. Jestes kretynem i tego nie pojmiesz.
Tak kurwa, złodziej w umundurowaniu, krzyczący POLICE XD
Tak kurwa, złodziej w umundurowaniu, krzyczący POLICE XD
W dzwi nikt Ci nie napierdala, nie drze ryja policja otwierać. Wychodzi po cichaczu na kwadrat i krzykiem Cię budzi, latarkami świeci w ryj. Wygląda jak dobrze zaplanowana egzekucja.
No jeszcze śniadanie mu mogli zrobić.
Skoro:
1. Wjechali mu na chatę
2. Krzyczeli, że są z policji (może głuchy jesteś?)
3. Gość miał spluwę
To co mieli zrobić?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów