Zastrzelony 16 letni "artysta muzyczny", o pseudonimie artystycznym "Rah Gz". Zginął - podobno - w ramach zemsty za to, że sam zastrzelił wcześniej jakiegoś 13 latka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
"Żyj długo, umieraj młodo" - to jego hasło ... dobre, nie ?
jedna małpa mniej - został jeszcze pizdylion
To jest najgorsze.. Pomyśl sobie że takie gówno, takie kurwa nic pozbawia Cię życia.. Ciebie albo członka twojej rodziny. No ja pierdole..
,,Tę burzę włosów każdy zna, przy ustach dłoni chwiejny gest,
Tak to nyga ,to nyga jest,,
Tak to nyga ,to nyga jest,,
Pomyślcie sobie, że oni się zabijają między sobą "z jakiegoś powodu" przynajmniej. Wojny gangów, zemsta, ogólnie bycie chujem na murzyńskiej dzielni itp.
A białego to odpierdolą dla jebanego sportu. Dla zabawy, rozrywki, chwili strzału adrenaliny i dopaminy. Dla nich biały jest mniej warty niż czarny a czarny dla nich samych nie są warci zupełnie nic.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
A białego to odpierdolą dla jebanego sportu. Dla zabawy, rozrywki, chwili strzału adrenaliny i dopaminy. Dla nich biały jest mniej warty niż czarny a czarny dla nich samych nie są warci zupełnie nic.
piwo
piwo
John-Flopp napisał/a:
To jest najgorsze.. Pomyśl sobie że takie gówno, takie kurwa nic pozbawia Cię życia.. Ciebie albo członka twojej rodziny. No ja pierdole..
Gdyby mnie pozbawił życia, to byłoby mi pewnie wszystko jedno. Gdyby zabił kogoś z mojej rodziny, to szykowałbym się na 25 lat albo dożywocie.
unpleasant napisał/a:
"Żyj długo, umieraj młodo" - to jego hasło ... dobre, nie ?
A właściwie to kim ty kurwa jesteś ? ...Bolec ?
jak nie lubię cierpów, tak tego mi się nawet trochę szkoda zrobiło...
Kurwa jak widzę takie ścierwo z bakłażanem pod nosem to też mam ochotę opierdolić na niego cały magazynek i zgłosić wypadek przy czyszczeniu broni.
Ja bym mu ten łeb podpalił. Ścierwo w0n !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów