📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
.Policja. napisał/a:
Przynajmniej coś robią, a nie siedzą jak ta pizda (czyt. Ty) i wszystko krytykują .
jak mają robić taką chujnię to niech lepiej siedzą sobie w domach
.Policja. napisał/a:
Przynajmniej coś robią, a nie siedzą jak ta pizda (czyt. Ty) i wszystko krytykują .
już mnie to irytuje 'przynajmniej coś robią...' wielkie dzięki dla mamy madzi, że jebła dzieckiem o prób... bo przynajmniej coś robi.
w sosnowcu mamy przynajmniej Waśniweską a wy co w katosach ćpunów kupe haha bo reszta to pedały i matkojebcy.
.Policja. napisał/a:
oh, czyli lepiej siedziec jak pizda(czyli ty) i flame'owac?
ja pierdole, naprawde co drugi najwyzej punktowany komentarz pod filmikami, to jakies pedaly ktore : albo pierdola ze nie ogladneli filmiku ale i tak jest chujowy,(co osobiscie tez mnie wkurwia) tacy jak ty, ktorzy w ulomny sposob ripostuja kogos, najczesciej piszac: ale oni przynajmniej nie siedza przed kompem, ale oni przynajmniej cos robia.
nie. ty kurwa nie siedzisz w domu przed kompem i nie piszesz chujowych komentarzy na sadisticu. tylko siedzisz w parku albo w starbucku i nadupcasz w klawierke jebana hipsterska kurwo.
nie wiem co to za moda, gimbusy chyba maja ferie i nie maja co robic w wolnym czasie tylko siedziec i pisac chujowe komentarze na sadolu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów