Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
w Rosji jest kara śmierci ale niestety od jakiegoś czasu nie jest stosowana, także dożyje późnej starości w państwowym pensjonacie
Nie dożyje. W Rosji podobnie jak u nas w więzieniach są pewne rzeczy niedopuszczalne. Tam jest to przestrzegane troszkę mocniej.
Dlatego więzienie jest świetnym wyrokiem. Będzie miał przejebane przez n następnych lat.
Kurwa zycie w tej rosyjskiej ruletce gdzie co sekunde powstaje nowy combos jak zabic lub zginac zaczyna mnie przerazac. W dodatku jak mysle co bedzie po smierci to nie wiem co jest gorsze mysl o tym ze bede gdzies wiecznosc ... wiecznosc czyt. Na zawsze kurwa czujesz to?
A po chuj się martwić co będzie po? Koniec i tak nastąpi, wcześniej czy później, co jak po po będzie nic, żadnego nieba, piekła ot nic?
All legends have a beginnig, but a legacy lasts foreverstary mam dokładnie taką samą coraz mocniejszą vixę ostatnimi czasy która nasila się wprost proporcjonalnie do ilości godzin spędzonych na tym portalu.Kurwa zycie w tej rosyjskiej ruletce gdzie co sekunde powstaje nowy combos jak zabic lub zginac zaczyna mnie przerazac. W dodatku jak mysle co bedzie po smierci to nie wiem co jest gorsze mysl o tym ze bede gdzies wiecznosc ... wiecznosc czyt. Na zawsze kurwa czujesz to?
stary mam dokładnie taką samą coraz mocniejszą vixę ostatnimi czasy która nasila się wprost proporcjonalnie do ilości godzin spędzonych na tym portalu.
No ja tez glownie przez ogladanie tych filmikow i zdjec to zalapalem wczesniej mialem w dupie czy zdechne czy nie ale do chuja wolalbym zginac szybko a nie jak co drugi Silva ...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów