📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
a nie można było zasypać kretem?
tosz to chujostwo taki syf by wyjebawszy...
Pewnie połowa to łoniacze!!
hehehe ja kiedyś takie kudła położyłam sąsiadowi z akademika na szampon, wrzeszczał jak baba pod prysznicem, kiedy bezwiednie wziął szampon do ręki.
ehehhehe
hehehe ja kiedyś takie kudła położyłam sąsiadowi z akademika na szampon, wrzeszczał jak baba pod prysznicem, kiedy bezwiednie wziął szampon do ręki.
ehehhehe
Oj, ktoś lubi sobie zwalić kapucyna pod prysznicem. Na końcówkach widać jakieś zaspermienie
MM90 napisał/a:
Pewnie połowa to łoniacze!!
ehehhehe
EHEHEHEHE
Ty to jesteś!
I stąd drogie dzieci biorą się peruki...
No dobra a jeśli on jest kawalerem?
Towdi napisał/a:
Nie zapomnij po wpierdolu zrobić zdjęcia na harda
No dobra a jeśli on jest kawalerem?
@minetek - dokładnie o tym samym pomyślałem - kret rozwiązałby tą sprawę
minetek napisał/a:
a nie można było zasypać kretem?
A co do kreta, wystarczy garnek ciepłego roztworu kreta aby zobaczyć kości swojej dłoni. Nie wierzysz przetestuj na czymś zdechłym, żywym, lub własnej dłoni
Maciek, bez przesady tak, trzeba dłużej potrzymać, po bombach z krecika mam tylko małą bliznę pod nosem. Wybuchła gdzieś 30 cm od mojej twarzy, dobrze, że w zimę często śnieg jest c; Plastikowe butelki rox..
Okropieństwo, ale co znajduję się w kuchni? Wczoraj przepychając ręką zlew(zatkał się chuj) skaleczyłem sobie rękę szkłem 0.o
Dobra idę się uczyć mam problem z gramatyką, ortografią, myśleniem. ;[
Okropieństwo, ale co znajduję się w kuchni? Wczoraj przepychając ręką zlew(zatkał się chuj) skaleczyłem sobie rękę szkłem 0.o
Dobra idę się uczyć mam problem z gramatyką, ortografią, myśleniem. ;[
Samara Morgan? o.0
O widze, że ktoś walił konia pod prysznicem. Resztki spermy na włosach, najs.
@karas1989 Tak jestem debilem, już idę powiedzieć rodzicom. ;c
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów