Zawsze znajdzie się jakiś ślepy kretyn.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Jedyna ślepa osoba to Jesse Pinkman, na filmie jest motocyklista który stoi przed tym samochodem...
Jeszcze chyba w jakieś lambo pizdnął aż motocyklistę przed przerzuciło do tyłu dobra akcja
Ja widząc zator przed sobą włączam awaryjne, widać Amerykanie nie znają tego dzikiego obyczaju z kraju trzeciego świata...
Dlatego w korku na autostradzie zawsze ostatni powinien włączać awaryjne.
Wolta123 napisał/a:
Jedyna ślepa osoba to Jesse Pinkman, na filmie jest motocyklista który stoi przed tym samochodem...
Ale chłopie o czym ty pierdolisz? Wrzucił film po to aby go obejrzeć, co ma ci klatka po klatce opisywać ze szczegółami co na nim się dzieje?
0700zglossie napisał/a:
Ale chłopie o czym ty pierdolisz? Wrzucił film po to aby go obejrzeć, co ma ci klatka po klatce opisywać ze szczegółami co na nim się dzieje?
Nie unoś się kurwa.
A tam awaryjne. Jak ktoś nie patrzy na droge to i fajerwerki nie pomogą.
Nie prawda, sam miałem podobną sytuację na niemieckiej autostradzie (odcinku bez ograniczenia) jak jedziesz szybko to samochód przed tobą najpierw wydaje się daleko, a w pewnym momencie zaczyna się bardzo szybko zbliżać. Ledwo wyhamowałem a cały czas byłem skupiony na drodze. Znaczy, prawda że jak ktoś jest nieuważny to nawet fajerwerki nie pomogą, ale w takiej sytuacji nie trzeba być jakoś szczególnie nieuważnym, żeby nie wyhamować.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów