📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Moją uwagę przykuwa krzyk tłumu w 13 sekundzie który niczym nie różni się od wycia małp
tomgw@Myślisz..może mają dobre chęci nawołując ich do powrotu....ale wyobraź sobie taką sytuację wszyscy członkowie BLM trafiają do Afrykańskiego państwa które ich tam ostatnio zapraszało..trafiają tam i co przedstawiciele lokalnych władz dają im akt nadania ziemi maczety i motyki w łapy..i mówią proszę tutaj jesteście na swoim żaden biały nie będzie wam mówił co macie robić to co wypracujecie jest wasze...drewno na domy i glinę macie za darmo..oczekujemy tylko podatku od tego co wypracujecie...BLM..wypracujemy... jak to?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów