📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jak mnie wkurwiają te białe pizdy latające za tymi czarnymi bandami. Jak już będą wysyłać czarnych z powrotem do afryki, niech im zapakują te głupie cipy
Są już pierwsze , widoczne efekty BLM. W Nowym Jorku odnotowano 100% wzrost przestępczości z użyciem broni palnej . Jak zwykle w 75% przypadków czarny strzelał do czarnego. Czarny burmistrz i policja twierdzą , że ludzie są zestresowani epidemią. Nikt głośno nie mówi , że policji nakazano ograniczenie prewencyjnych akcji w czarnej populacji , aby uniknąć eskalacji konfliktu z organizacją BLM . Zabawne jest to , że czarni oskarżają departament policji o nic nie robienie w sprawie dużej śmiertelności czarnych. Ot taka dychotomia murzyńskiej duszy.
Kwintesencja USA kurwa jak dobrze że nie pojechałem do tego burdelu za pracą a miałem taki plan
Emilian89 napisał/a:
kiedy reaktywacja KKK?
w stanach to tam już nie jeden o tym pewnie myśli...
Emilian89 napisał/a:
kiedy reaktywacja KKK?
KKK istnieje , ale to nie to samo co przed 67' Kiedyś to była jedna organizacja z jednym liderem zwanym Wielkim Czarodziejem, ale po 67' i kilku zamachach bombowych rozpadła się na kilkadziesiąt niezależnych grup. Kiedyś miała 4-6 milionów członków , teraz 5-10 tysięcy.
Asuritta napisał/a:
napadają ci auto GAZ DO DECHY, i pierdolić ich
1. Mógł za w czasu zablokować drzwi
2. Wiedząc jaka jest sytuacja pod ręką gaz pieprzowy (z 2 litry), paralizator, strzelba cokolwiek
3. Pizda na gaz
4. Wsteczny
3 i 4 punkt powtarzać aż to uzyskania jednolitej nawierzchni bitumicznej.
Nie rozumiem dlaczego Trump nie zrobi z tym porządku. Na rękę mu ten burdel?
Od kiedy Bill de Blasio jest czarny....?Owszem jest nigga lover bo ma czarnucha za żonę i skundlone dzieci a policjanci gdy przemawia odwracają się do niego plecami na znak pogardy ...to wynik wstawienia się za zastrzelonym czarnym który zabił wcześniej dwóch policjantów....jeden z nich było z pochodzenia Koreańczykiem a drugi Latynosem.
Strzelać,strzelać kurwa aż lufa się zaczerwieni
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów