📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:10
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:23
🔥
Strażniczka Teksasu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
obydwaj są jebnięci, obydwaj zyją na uwiezi,
Kot ze szczurem potrafi się "dogadać", a Polak z Polakiem ni chuja. Ot taka refleksja mnie naszła.
Ten szczur ewidentnie prosi się, żeby ten kot go wpierdolił.. Jebany ma silną wolę. Nie to co ja jak ide na impreze. Mówię sobie że wypije jedno piwko a kończy się na wzajemnej masturbacji z kolegami..
What a pussy! :|
Ludzie kocurek sobie obiad urabia po prostu, szczur się wyluzuję a wtedy sierściuch go wpierdoli z nutą perfidii
lasyk napisał/a:
Nie to co ja jak ide na impreze. Mówię sobie że wypije jedno piwko a kończy się na wzajemnej masturbacji z kolegami..
@tarek_kubusio
Miałeś kiedyś kota(y)? Bo Twoje stwierdzenie nijak ma się do tego co potrafi zrobić kot ze szczurem... Nawet dużym, polnym jakimś czy innym łąkowym...
@Noktowizor
Fikają fikają
I wtedy ze szczura zostaje ew. ogon i nic poza tym... A mam całkiem normalne koty, m.in takie jak na powyzszym filmiku jeśli chodzi o wielkość i fizjonomię
Miałeś kiedyś kota(y)? Bo Twoje stwierdzenie nijak ma się do tego co potrafi zrobić kot ze szczurem... Nawet dużym, polnym jakimś czy innym łąkowym...
@Noktowizor
Fikają fikają
I wtedy ze szczura zostaje ew. ogon i nic poza tym... A mam całkiem normalne koty, m.in takie jak na powyzszym filmiku jeśli chodzi o wielkość i fizjonomię
Ej wie ktoś może jak nazywa się ten utwór na początku?
Bardzo fajny.
Bardzo fajny.
Takie coś to chuj nie kot -,-
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów