📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"zre" jak musi! to nie katolik ze zabije za to ze ktos lub cos mysli lub wyglada inaczej! zwierzeta sa cywilizowane KAT-alkoh-olicy NIE! hehe
co do opisu. koty szczurow nie jadaja. w warunkach 'polowych' szybciej szczur zagryzlby kota niz kot podejdzie do szczura.
@ tarek, ja właśnie szczura miałem na myśli
mój pies wpierdolił by oba :p
dobry kotek... a mógł zabić
Boże, nie daj mu się rozmnażać, jak by było mało dachowców, a jeszcze nie będzie robił tego co trzeba.
up
Oby dobry Bóg , Tobie nigdy nie pozwolił się rozmnażać i żeby Cię przenajświętsza impotencja spotkała!!!!!!!!!!!!!!!
Oby dobry Bóg , Tobie nigdy nie pozwolił się rozmnażać i żeby Cię przenajświętsza impotencja spotkała!!!!!!!!!!!!!!!
Wegetarianin zwyczajnie.
Kot od małego chowany i karmiony przez ludzi traci instynkt łowiecki. Na moim osiedlu stare baby dokarmiają koty makaronem. Efekt jest taki, że koty wpierdalają makaron z jednej miski z gołębiami.
Nadejdzie dzień, w którym właściciel zapomni nakarmić kotka i zobaczymy jak będzie się kurwa pieścił z tym szczurkiem
koty do szczurow nie fikaja kocury eno myszy jedzo bo one mniejsze so
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów