Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przypomniało mi się jak coś naprawiałem ze starym i ten zawsze darł ryja- świecisz mi czy sobie?
Ale majster coś tam z pierwszej pomocy pamiętał, omdlał - nogi do góry 😁
Pedator napisał/a:
Przypomniało mi się jak coś naprawiałem ze starym i ten zawsze darł ryja- świecisz mi czy sobie?
Teraz świecisz na sadolu
A mógł jak normalny Kacap czy tam Szoszon siedzieć w okopie i czekać na nadlatującego drona. Sam sobie winien
Głupi pzdomechanik wyciągnięty z pobliskiego zakładu dla narkomanów bez bhp
Debil rozkręcał amortyzator ze sprężyną bez ściśnięcia jej specjalnym przyrządem
Mam takowy, kosztuje to 45zł i można spokojnie wymienić amortyzator, wiem bo właśnie to ostatnio robiłem.

Mam takowy, kosztuje to 45zł i można spokojnie wymienić amortyzator, wiem bo właśnie to ostatnio robiłem.
Prosty napisał/a:
Dobre jebniecie ma taka sprężyna xD
Jak jest skręcona jakimś ściągaczem to ma zamkniętą w sobie taką energie, że ja p🤬le
Janusz_k napisał/a:
Debil rozkręcał amortyzator ze sprężyną bez ściśnięcia jej specjalnym przyrządem
Za 45zl?! To możesz już wyj🤬 to na śmietnik, no chyba że chcesz tutaj trafić! Ja u siebie na warsztacie mam już trzeci ściągacz, każdy po 350zl, i dwa po pół roku się rozj🤬y! No ale fakt, robi to po kilka aut dziennie, (zmęczenie materiału), co nie zmienia faktu że za 45zl, to nie podchodził bym do tego "czegoś" z (allegro pewnie jeszcze zapewne), bo w normalnym sklepie motoryzacyjnym za takie grosze w życiu nie kupisz prawdziwego ściągacza!
[ Dodano: 2024-11-03, 20:41 ]
Janusz_k napisał/a:
kosztuje to 45zł i można spokojnie wymienić amortyzator,.
No na pewno można "spokojnie" tym wymienić amortyzator... Chyba w rowerze, bo nie w kolumnie mcpersona!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie