📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
To taki wstęp do filmu jednego z brazzers?
Jakby podglądali przez okno to też bym potępił, no ale kurwa - głupia cipa wyszła nago na balkon.
@ePeeL oj coś myślę, że zrobiła to specjalnie. Ciężko nie usłyszeć rozstawiającego się koło okna rusztowania i pracujących budowlańców
ePeeL napisał/a:
Jakby podglądali przez okno to też bym potępił, no ale kurwa - głupia cipa wyszła nago na balkon.
Patrząc na jej zachowanie i to jak co chwila zmienia pozę to obstawiam jakąś amatorską sesję zdjęciową.
Laska specjalnie wystawiła picz na widok bo zapewne kręci ją jak jest oglądana nago.
-Hej mała, chcesz zebym tam zszedł do Ciebie na małe co nieco?
-HALO POLICJA GWAŁCĄ!!!
-HALO POLICJA GWAŁCĄ!!!
Nie wiedziałem, że praca na rusztowaniu może być taka niebezpieczna
Skoro ona może być nago to ten gość też powinien się rozebrać i zwalić na nią konia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów