📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Patrząc na konstrukcję przejazdu można podejrzewać że niskopodwoziowa naczepa utknęła
Zawisł na teh skarpie
Ale pięknie zawiesił ten samochód w powietrzu. Czy mi się wydaje czy pociąg się wykoleił?
Równo 30 lat temu, znajomym wracającym z imprezy zgasł maluch na przejeździe. Nikomu nie chciało się wysiąść wypchnąć. Trafili na jedyny nocny pociąg .Efekt, troje w piach, jedno warzywko i kierowca wybudzony ze śpiączki po 2 miesiącach , którego trochę poskładali.
budgie73 napisał/a:
Równo 30 lat temu, znajomym wracającym z imprezy zgasł maluch na przejeździe. Nikomu nie chciało się wysiąść wypchnąć. Trafili na jedyny nocny pociąg .Efekt, troje w piach, jedno warzywko i kierowca wybudzony ze śpiączki po 2 miesiącach , którego trochę poskładali.
Pięciu weszło do malucha?
notak napisał/a:
pięciu plus namioty, śpiwory, wałówa,
tak się jeździło
W latach 90 pojechaliśmy maluchem nad morzem w 5 osób (wówczas z Podkarpacia)
Dobrze, że jest internet i nie trzeba stawać na przejeździe tylko można sobie obejrzeć co się stanie. Zawsze jednak znajdą się ciekawscy.
Budrys2000 napisał/a:
W latach 90 pojechaliśmy maluchem nad morzem w 5 osób (wówczas z Podkarpacia)
Jestem lepszy. W latach osiemdziesiątych pojechałem ze starymi, bratem i ciotką , plus oczywiście bagaż i namioty w Warszawy nad Balaton, ten na Węgrzech, nie tą knajpę w Warszawie.
budgie73 napisał/a:
czy ja dobrze rozumiem? Malczan stał na torach, a ludzie w "aucie" mieli wyjebane i czekali, aż ich pociąg zamieni w tyrolską?
htp napisał/a:
Pięciu weszło do malucha?
Co taki zdziwiony? Ten wyrób samohodopodobny, namiastka prawdziwego samochodu ma w dowodzie wbite, że jest 5 osobowy. Gdy ja i moja siostra byliśmy dziećmi, to wyjechaliśmy z centralnej Polski do zakopanego maluchem, spakowani na 2 tygodnie. Do malucha zmieściliśmy się ja, mama, ojciec i siostra + ubrania + jedzenie + kuchenka elektryczna, a z powrotem zabraliśmy jeszcze kupione dla nas zabawki, pamiątki etc. Jechało się całkiem wygodnie, nie jechaliśmy w ścisku. Nie dawno gdzieś na jakieś grupie na pejsbuku przeczytałem, że facet wyjeżdżając na tygodniowe wakacje z żoną i dwójką dzieci nie mógł się zapakować do Audi A6 w kombi, bo się rzeczy nie mieściły..... Im więcej mija lat od zakończenia komuny, tym więksi kretyni i ameby umysłowe chodzą po polskich ulicach. Się ludziom w dupach od dobrobytu i braku wojny popierdoliło. Za komuny nie było lepiej, ale widmo wojny atomowej i braki czegokolwiek na półkach rozwijało u ludzi spryt i kreatywność.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów