Ilu psów potrzeba żeby zatrzymać 15-latka? Trzech plus obstawa żeby zatrzymanie było skuteczne, w dodatku żaden nie potrafi mówić. Po prostu piękna akcja policji
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wszystkie te gnojki co drą ryja powinny dostać po pizdzie, bo jak bedzie trzeba to zaraz po pały bedą dzwonic pozery jebane
i dobrze, gówniarz kozaczył to go złapali za łachy i już nie jest takim kozakiem
Kurwa za nic by go nie zatrzymali. On ma piętnaście lat!! I co Chcesz neocjować z policją? To się zachowuj kulturalnie...
Rzucają im samymi kurwami tylko... Mam nadzieje, że autokar zepsuł im się na jakimś zadupiu.
Rzucają im samymi kurwami tylko... Mam nadzieje, że autokar zepsuł im się na jakimś zadupiu.
już ja widze jaki on kurwa był niewinny, powyzamykać to bydło w chuj!
najpierw jest "zawsze i wszedzie policja jebana bedzie"
a później "prosze pana, dlaczego go zatrzymaliscie" ahahaha co za pojeby, i dobrze im tak kurwa, jak w grupie to kozaczki, jak wyłapią pojedynczo to jebane płaczki
a później "prosze pana, dlaczego go zatrzymaliscie" ahahaha co za pojeby, i dobrze im tak kurwa, jak w grupie to kozaczki, jak wyłapią pojedynczo to jebane płaczki
Ile psów potrzeba żeby zatrzymać 15 latka? A ile potrzeba żeby odciągnąć jakieś jebane bydło śpiewające 3-4 metry od policjanta "zawsze i wszędzie policja jebana będzie"?
A później kurwa próbują udawać tych porządnych i uczciwych. A na filmiku i tak chuja widać o co poszło.
A później kurwa próbują udawać tych porządnych i uczciwych. A na filmiku i tak chuja widać o co poszło.
Bydłu się mają legitymować?
Gówniarza zabiorą na komisariat i odbiorą go rodzice, faktycznie wielka kurwa krzywda by mu się stanie. Z niczego kręcą aferę, za niewinność go na pewno nie złapali- może mu ojciec dupę przepierze i się dziecko czegoś nauczy i nie wyrośnie z niego łysy krzykacz taki jak jego koledzy.
Gówniarza zabiorą na komisariat i odbiorą go rodzice, faktycznie wielka kurwa krzywda by mu się stanie. Z niczego kręcą aferę, za niewinność go na pewno nie złapali- może mu ojciec dupę przepierze i się dziecko czegoś nauczy i nie wyrośnie z niego łysy krzykacz taki jak jego koledzy.
Banda zbuntowanej młodzieży Ah kurwa wszyscy z nich tacy święci Nagrywają sobie dowody jak sami obrażają urzędników państwowych .....
15 policjantow 40 osob mlodziezy zamist zaczac ich napierdalac tych pedałow w mundurach co sami łamia prawo to kurwa z telefonami fiuty stoja banda zer
KAŻDY urzędnik państwowy MUSI się wylegitymować i nie ma to znaczenia , czy to gówniarze , którzy przeklinają , czy super kulturalny obywatel.
Znowu pierdolą najwięcej Ci co z domu nie wychodzą, są święci i kulturalni. Jak mnie wkurwiają tacy eksperci od wszystkiego, którzy nie mają zielonego pojęcia o co poszło. Od razu linczować chcą przez internet, a potem w "realu" nie potrafią zwrócić uwagi 15 latkowi, że klnie w tramwaju. Srają w portki jak zobaczą łysego na ulicy, a potem włączają sadistica i wyżywają się w internecie, bo w "realu" są kompletnymi cipkami.
Najbardziej rozjebał mnie koleś który wrzucił staaary jak świat filmik chuliganki Lechii i napisał, że to starszy brat tego 15 latka. Tacy eksperci potwierdzają, że temat piłki czy już nawet tego całego kibolostwa jest im baaardzo odległy, gówno się znają ale szczekają najgłośniej.
Najbardziej rozjebał mnie koleś który wrzucił staaary jak świat filmik chuliganki Lechii i napisał, że to starszy brat tego 15 latka. Tacy eksperci potwierdzają, że temat piłki czy już nawet tego całego kibolostwa jest im baaardzo odległy, gówno się znają ale szczekają najgłośniej.
Hycle mają długie kije z linkami...
Czymś takim powinno się traktować wszystkich na stadionach.
Czymś takim powinno się traktować wszystkich na stadionach.
Powinni spałować tych gówniarzy za utrudnianie przeprowadzenia czynności służbowym i każdemu mandat za obrazę funkcjonariusza na służbie nauczyłaby się patologia kultury.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów