Sfilmowane zatrzymanie Biedronia i zapakowanie go do radiowozu po przeciągnięciu przez kilkadziesiąt metrów. Polecam okrzyki pod koniec (chyba fotoreporterów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Erm, ja jestem nie w temacie, o co chodzi z tym Biedroniem?
(tak, nie chce mi się wejść na Gugola)
(tak, nie chce mi się wejść na Gugola)
no kurwa,ja jak byłem w depresji i się pochlastałem po kablach to współlokatorka zadzoniła na 112,przyjechały psy zamiast karetki,ona wkurwiona sytuacją ja wkurwiony na nią i zaczęli mnie wyprowadzać z chaty...skurwiele jak skuli za plecami i mnie ściągali po schodach na klatce musieli mi wyłamać staw ramieniowy,żeby mnie z gleby podnieść i nawet jak zajęczałem z bólu to wyszło z tego "ty kurwo"...jakie błagam,co za pizda :/ swoją drogą pozdrawiam wszystkich z Nowowiejskiej oddział 2 (jeśli ktoś wylazł i to czyta oczywiście)...w sumie wyszło z tego kilka szwów i 2 miechy w psychiatryku,ale już gra gitara...polecam pobyt w takim przybytku-wrażenia bardziej bezcenne niż cokolwiek z repertuaru mastercard
no, chociaż go przewlekli trochę, choć osobiście bym go na pal nabił. heh.
to teraz nawet pierwszy pedał RP jest JP no tak... śmiać mi się chce jak LSD-owcy czy SLD-owcy (czyt. lewacy) wykorzystują przemoc POlicji przed 'samorządówką' a wina leży po stronie władz miasta (czyt. logika magika)...mam wyjebane
Tak będzie błagać lewicowa hołota gdy porządni ludzi wezmą się za Polskę.
[qoute]Najpierw leci z łapami na policję, rzuca kamieniami, a potem kurwa "błagam was, jestem zmęczony". I jak tu go kurwa nie nienawidzić?
chyba jak mu tu nie przypierdolic pala?
chyba jak mu tu nie przypierdolic pala?
moda na Biedronia trwa - uwaga ciepły mix :
ile będzie z tym kołnierzem chodził ?
- może lubi podduszanie.
ile będzie z tym kołnierzem chodził ?
- może lubi podduszanie.
pioseneczka pana kołnierzyka
zakaz pedałowania
"błagam ja nie dam rady, błagam ja jestem zmęczony"
Codziennie powinien na taki spacer rekreacyjne się wybrać to by mu się odechciało pedałowania.
Codziennie powinien na taki spacer rekreacyjne się wybrać to by mu się odechciało pedałowania.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów