Sfilmowane zatrzymanie Biedronia i zapakowanie go do radiowozu po przeciągnięciu przez kilkadziesiąt metrów. Polecam okrzyki pod koniec (chyba fotoreporterów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Pewnie za CHWDP na koszulce...
-Bo jest tanie i dobre.
“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
takich to tylko przerabiac na pedaly do rowerow zeby non stop po nich deptac !
Tak właśnie jęczy pierwsza ciota RP!
J. Lipiec
"Podejrzany Biedroń brutalnie zaatakował policjantów! Leżąc na trawniku, uderzał tyłem głowy o ich podeszwy. Atakował także plecami ich kolana! Potem w radiowozie uderzył policjanta głową w pięść!"
Jak grupa 200 debili obrzuca policję kamieniami, to jest to demokratyczne prawo do manifestacji. Ale jak 2 policjantów wyciągnie z tych 200 jednego takiego, skuje i wpierdoli do suki, to już jest to terror i brutalność policji. A taka ciota później w telewizji w kołnierzu płacze, jak to on został źle potraktowany... a ja uważam, że zbyt łagodnie, bo ryj powinien mieć tak obity, żeby nie móc wywiadu udzielić. Chciał się bić i była mocny, to czemu tak się dziwi jak wpierdol dostał...
Mentalność Kalego, jak Bideroń rzuca kamieniami to dobrze, jak Biedroń dostał pałą przez plecy to źle...
Jakby nie chciał dostać to by się nie pakował na "pokojową manifestację" i by nie rzucał kamieniami, a tak można podsumować: ZA DARMO NIE DOSTAŁ.
Mentalność Kalego, jak Bideroń rzuca kamieniami to dobrze, jak Biedroń dostał pałą przez plecy to źle...
Jakby nie chciał dostać to by się nie pakował na "pokojową manifestację" i by nie rzucał kamieniami, a tak można podsumować: ZA DARMO NIE DOSTAŁ.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów