📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
vAndee napisał/a:
chujowo ze policja ma ograniczony zakres ruchów :< ani pały ani gazu
"-Wiesz co mówi ulica? Jak chcesz dać komuś po mordzie to najlepiej policjantowi. Nie odda... bo się boi.
-Nie się boi tylko nie może bo paragrafy nie pozwalają"
ha ha jp na 100% nasłuchał się naszego polskiego Scarface-a popka sropka a życie go zweryfikowało....plus wychowanie w przekonaniu Brawo Ty i oczywiście bez pasa
Walczył dumnie skończył w 3 klasie T4 A wystarczyło smyrnąć po piętach blondyną i sam by wskoczył.
Smiesza mnie ludzie ktorzy mysla ze to tak latwo skuc nawet takiego chudego sebixa, jesli sie szarpie. No chyba ze uzyliyby uzyc palki, gazu.
Powinni mu powiedzieć masz dwa wybory: ale jedziesz w środku albo na zewnątrz na lince holowniczej przywiązanej do nóg.
kothletino napisał/a:
We 3 nie dali mu rady...
Bo byli świadkowie i ktoś nagrywał...
Gdyby nie to, zapewne by go nawet przez okno do tego radiowozu wcisnęli...
"Nagraj to kurwa, że się znęcają nade mną" ja tu widzę idealny materiał dowodowy na to, że zatrzymana osoba stawia opór
Mieszkałem w brodnicy, policja tam to niezłe chuje, chociaż ten mały frajer niepotrzebnie się stawiał. Pamiętam jak szedłem sobie z kolegami, wracamy do internatu i nagle staje przed nami suka, każą nam wsiadać to wsiadamy, potem mówią do nas że było na nas zgłoszenie, że narkotyki sprzedajemy, jeden z policjantów mówi że dadzą nam stringi i wsadzą do więzienia na ruchanie (drugi się w tym czasie śmiał) trzymali nas tam jeszcze około godziny w tym radiowozie, przez cały czas robili sobie z nas jaja, spisywali nasze dane (zauważyłem że tylko trzyma długopis ale nic nie piszę, więc robili to dla zabawy).
Pamiętam że potem wróciliśmy do internatu, wszyscy byliśmy kształcącymi się rolnikami w wieku 16-17 i czuliśmy się jak śmiecie.
Chociaż po jakiś 2godzinach wszyscy się z tego śmialiśmy, pamiętam że jak dla matki to opowiedziałem to mówiła że do tej policji to tylko debili przyjmują, rodzice kolegów to samo mówili.
Pamiętam że potem wróciliśmy do internatu, wszyscy byliśmy kształcącymi się rolnikami w wieku 16-17 i czuliśmy się jak śmiecie.
Chociaż po jakiś 2godzinach wszyscy się z tego śmialiśmy, pamiętam że jak dla matki to opowiedziałem to mówiła że do tej policji to tylko debili przyjmują, rodzice kolegów to samo mówili.
1 sprawa to że są nieudacznikami, a inna to mam beke o ból dupy, że się siłą zatrzymuje. Skoro tak robią to mają ku temu powody, dlaczego nigdy takie nagrania nie pokazują co było wczesniej, może się na nich rzucał i gryzł ?
Szkieły przy stawianiu oporu powinni moc strzelac, co to za ujma jak sie jest niewinnym czegos pojechac na komisariat?
Babka dobrze gada, ale jak się jest pojebanym to kurwa nic nie zrobisz. Jak nic nie zrobiłeś, to na chuj się stawiasz, wypuszczą cę. Kurwa ameby umysłowe, i te "nagrywaj to" ja pierdole... kurwa kablem po ryju.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów