coś było na sumieniu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
niech zgadnę, czarnuch w samochodzie?
Co on tam krzyczy? Że chce do klubu na szota?
dajmy wszystkim dostep do broni to bedziemy mieli z Polski takie klipy
Szkoda że nie pokazują jak tamtych łapią potem.
Zatrzymanie skończy się na rozjebanym wozie i 40 kulach w ciele
Zatrzymanie skończy się na rozjebanym wozie i 40 kulach w ciele
Może mi ktoś powiedzieć jak ignorować zwykłego użytkownika i dlaczego nie da się tego zrobić? Staram się przewijać materiały okara19, ale i tak muszę oglądać jego wkurwiający avatar, pomóżcie mi...
visitor1 napisał/a:
skoro policjanci mają tak szybko emeryturę i pracują tak mało godzin w tygodniu, a jednym z argumentów jest stresująca i niebezpieczna praca, to niech ta praca będzie naprawdę stresująca i niebezpieczna, sielanka w postaci obezwładniania ludzi tak pijanych że sami ledwo stoją i spisywania napotkanych dresiarzy nie jest niebezpieczną pracą
visitor1 napisał/a:
Czy Ty na prawdę myślisz, że dla osoby która decyduje się strzelić do policjanta ma jakieś znaczenie czy posiadanie broni jest legalne czy nie? Oczywiście, że powinniśmy dać ludziom broń, żeby w takiej sytuacji jak powyżej cywile mieli możliwość zareagowania i obrony. Oczywiście, że kilka niewinnych osób zginie wtedy od kulki, ale ludzie zabijają ludzi codziennie i tak było zawsze różnica taka, że dziś ktoś wyceluje we mnie z pistoletu, a ja mogę co najwyżej wyciągnąć kij z kupą...
btw. W Polsce nie ma takich filmików bo w radiowozach kamer brak ...
Mnie ciekawi po kiego wała ten samochód 0:18 tak blisko ciężarówki jedzie:D
Radoslaf napisał/a:
Oczywiście, że kilka niewinnych osób zginie wtedy od kulki, ale ludzie zabijają ludzi codziennie i tak było zawsze różnica taka, że dziś ktoś wyceluje we mnie z pistoletu, a ja mogę co najwyżej wyciągnąć kij z kupą...
...
przecież kij z kupą jest najlepszy
O nic nie mam pretensji ale z takiej odległości to powinien trafić...
Ktos ma opis tego zdarzenia?
Cytat:
skoro policjanci mają tak szybko emeryturę i pracują tak mało godzin w tygodniu, a jednym z argumentów jest stresująca i niebezpieczna praca, to niech ta praca będzie naprawdę stresująca i niebezpieczna, sielanka w postaci obezwładniania ludzi tak pijanych że sami ledwo stoją i spisywania napotkanych dresiarzy nie jest niebezpieczną pracą
naprawdę jesteś tak ograniczony i niedorozwinięty czy tylko udajesz?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów