📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Szkoda, że nie ma dalszej części gdzie taranują jego samochód , dostaje tazerem, a następnie zakuty w kajdany jest targany do radiowozu
O kurwa, prawie jak u polakow, masakra, tak pisza pewnie w Usa.
ale musial po tym dostac wpierdol na posterunku
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,ani każdym innym po nim następującym .Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny i chuj.
Rozumiem że filmik opublikował jego brat aby pokazać jakim "krejzolem" był przed śmiercią;D
Teraz zajawke nagle wszyscy złapali przez filmiki od Bogusia, nowa moda, bedzie wiecej filmikow na harda
ZASADY ETYKI ZAWODOWEJ POLICJANTA
§ 4
Policjant we wszystkich swoich działaniach ma obowiązek poszanowania godności ludzkiej oraz przestrzegania i ochrony praw człowieka (...)
§ 6
Postępowanie policjanta w kontaktach z ludźmi powinna cechować życzliwość (...)
§ 7
Policjant powinien przestrzegać zasad poprawnego zachowania, kultury osobistej i dbać o schludny wygląd.
@ up
Pomyłka. Miało być do innego tematu.
Jak to się kurwa edytuje/usuwa?
§ 4
Policjant we wszystkich swoich działaniach ma obowiązek poszanowania godności ludzkiej oraz przestrzegania i ochrony praw człowieka (...)
§ 6
Postępowanie policjanta w kontaktach z ludźmi powinna cechować życzliwość (...)
§ 7
Policjant powinien przestrzegać zasad poprawnego zachowania, kultury osobistej i dbać o schludny wygląd.
@ up
Pomyłka. Miało być do innego tematu.
Jak to się kurwa edytuje/usuwa?
Panie władzo, bo ja lubię zapierdalać.
@up
Klika się usuń post
Klika się usuń post
Pewnie policjant to jego ojciec. Taka zabawa, żeby być kozakiem w necie.
Their stuff at least sticks together"
Wolny człowiek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów