📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Raz mnie w Anglii zatrzymała policja do kontroli, a ja bezmyślnie wysiadłem z auta jak policjantki podchodziły. Potem skminiłem, że jakby to były Stany to już bym leżał podziurawiony. Ale te policjantki... Nie dość, że nie miały broni, to jeszcze jakbym coś odpierdalał i chciałyby mnie obezwładnić, to musiałyby we dwie mi się rzucić na jedną rękę i może dałyby radę jakbym był bardzo zmęczony.
Ja pierdolę, jaki żółtodziób... I za brak profesjonalizmu takiego chuja może normalny człowiek zapłacił życiem... Znajomy z NY mówił mi ostatnio, że Ameryka podzieliła się na dwa światy: przestępcze getta, gdzie żaden policjant nie ośmieli się zapuścić, bo jest zbyt hardkorowo i normalne ulice, gdzie ludzie przestrzegają prawa już niemal paranoicznie. Sęk w tym, że gliny na tych normalnych ulicach już praktycznie nie mają co robić, a że było szkolenie "pod akcję", to się później jej szuka... Znajdują jakiegoś Bogu ducha winnego człowieka, który "wygląda" na bandziora i dalej to już ruletka... może zarobić kulkę, bo "funkcjonariuszowi wydawało się, że sięga po broń" - albo nie. Mój znajomy akurat nie pierdoli się z glinami, tylko ma w samochodzie wylepione szyby po wszystkich stronach naklejkami emerytowanego komendanta straży pożarnej i jak tylko go zatrzymują, nie zdejmuje rąk z kierownicy i "yes, sir" "yes, sir" "read the plaque, sir".
Fenomen! Jeden facet załatwił sprawę. U nas potrzebna by była brygada antyterrorystyczna żeby doprowadzić taki element do ładu
jednego śmiecia mniej
coś mokro po paru kulkach się zrobiło miedzy nogami
Ogarnijcie jak szybko zjawiły się posiłki do strzelaniny. U nas drugi radiowóz musiałby najpierw zaliczyć bankomat a dopiero potem stację benzynową by podjechać z drugiego końca miasta.
Brawo!
Brawo!
Nie bo jest debilem tylko chciał zachować bezpieczny dystans, z którego mógłby zobaczyć wszystko, przecież auto mu zasłaniało. Pytanie jest tylko co do tych napisów na końcu- czemu miałby nie strzelać? ja zauważyłem broń w łapie tego kierowcy więc naturalna jest obrona przed typem co nie słuchając poleceń, wylatuje z gnatem z samochodu...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów