📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Uważam, że powinien go zastrzelić.
Z racji tego, że to Europa, nie USA, to powinien go zastrzlić na uboczu za stacją benzynową.
Z racji tego, że to Europa, nie USA, to powinien go zastrzlić na uboczu za stacją benzynową.
crookla napisał/a:
Ktoś przetłumaczy? Bo wygląda na to że policjant poczuł się urażony
Z tego wszystkiego zrozumiałem tylko jedno zdanie które powiedział policjant, mianowicie : "Jij zorgt goed voor je kindje, jongen. Babytje". Co oznacza, "Dobrze dbasz o swoje dziecko, stary. Dzieciaku". Nie za bardzo idzie zrozumieć co on do tego policjanta mówi z powodu dialektu. Film zaczął się w środku akcji, więc ciężko idzie wywnioskować o co tak naprawdę się pokłócili
Ta rozdarta pipa też powinna taserem dostać i to chyba jako pierwsza
kocur napisał/a:
Cudo, Policjant pokazuje patologii gdzie jej miejsce. Niestety u nas patologia jest pod protekcją pisu bo to ich wyborcy, ha tfu.
Ciekawe czy tak samo by się zachował jakby był czarny.
Elektroniczny translator czy taser? Krzyczał "leżeć" i nic. Jebnął prądem to nawet łapki na plecach się same skrzyżowały. Lepiej leczą głuchotę, niż nasi profesorowie od implantów śródczaszkowych. A zaznaczam, że polscy specjaliści wiodą prym w tej dziedzinie.
W końcu się położył
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów