📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Policjant twierdził, że Legolasowi strzały sie skończyły, a ten drugi na to, źe chyba oglądał Dolinę Muminków, a nie Władcę pierścieni
Ktoś przetłumaczy? Bo wygląda na to że policjant poczuł się urażony
zwierzak30 napisał/a:
I teraz jaki to kurwa język?
Mi osobiście kojarzy się tylko walijski.
Beth yw eich barn chi?
Niderlandzki
zwierzak30 napisał/a:
I teraz jaki to kurwa język?
Beth yw eich barn chi?
Jest to mix francuskiego, angielskiego i niderlandzkiego (odmiana flamancka) policjant próbował wszystkiego aby mu przetłumaczyć, jednym słowem witamy w Belgii
Kisielec napisał/a:
Jest to mix francuskiego, angielskiego i niderlandzkiego (odmiana flamancka) policjant próbował wszystkiego aby mu przetłumaczyć, jednym słowem witamy w Belgii
to jest holenderski mundur, czy tam niderlandzki, nie belgijski.
Ktoś potrafi przetłumaczyć z guldeńskiego n nasze o co się tak pogryźli?
Mysle ze jak policjant celuje i pokazuje leżeć to nic więcej nie trzeba mówić.
-Ernest Hemingway
Beth yw eich barn chi?
Szczerze myślałem, że to najebani Irlandczycy.
Cudo, Policjant pokazuje patologii gdzie jej miejsce. Niestety u nas patologia jest pod protekcją pisu bo to ich wyborcy, ha tfu.
Jaka kurwa?
Kisielec napisał/a:
(odmiana flamancka)
Jaka kurwa?
Po takich filmikach zaczynam rozumieć koncepcję dochodu podstawowego z The Expanse dla niektórych. Minimum na wegetację i tyle. Nic od siebie nie dajesz, nic nie dostajesz.
kocur napisał/a:
Cudo, Policjant pokazuje patologii gdzie jej miejsce. Niestety u nas patologia jest pod protekcją pisu bo to ich wyborcy, ha tfu.
Jaka kurwa?
Nie zesraj się.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów