Niby Chiny, ale szkoła amerykańska.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:42
Niby Chiny, ale szkoła amerykańska.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tepa dzida myslala ze bahor da jej immunitet nietykalnosci... swoja droga gowniak niezle przyjebal w beton, bo mial problem zeby sie zebrac samemu
To kolano na szyi wygląda jak początek ruchu YLM
ładnie sprawdził gówniak twardość podłoża
Mam nadzieje, że chuja odstrzeli jakiś naćpany Żółtek.
Szkoda dziecka , dość poważnie to uderzenie główką wyglądało.
Czorsky napisał/a:
Mam nadzieje, że chuja odstrzeli jakiś naćpany Żółtek.
stara proca mogła się nie rzacać mając gówniaka na rękach
Profesjonalne podejście. Młodego się otrzepie.
Żółte kurwy, tylko napalm.
Co jak co, ale gdyby u nas to zrobili na ulicy, to... by nic się nie stało bo u nas są tylko sadolowi ciotownicy
eMCeONe napisał/a:
Co jak co, ale gdyby u nas to zrobili na ulicy, to... by nic się nie stało bo u nas są tylko sadolowi ciotownicy
Mów za siebie. Ja swoje zrobiłem, może mało ale i protesty pomagałem organizować i z policją się ganialem jak ACTA pierwsze wprowadzali. I inne rzeczy też robiłem coby nasz kurwidołek był choć ciut mniej chujowy. A że teraz już nie mam warunków, to nie znaczy że można mnie od razu z błotem mieszać : P
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów