📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Powinni to puszczać jako film instruktażowy polskim psom. Może czegoś by się w końcu nauczyli..
Brawo. Książkowy przykład jak powinno się pacyfikować darmozjadów. Boję sie tylko że pies mógł sie zarazic czyms paskudnym.
Grysc jak Reksiu szynkę
Ilu potrzeba gliniarzy w USA do zwinięcia menela? 8 + strzelby + pies
fuse_beyond napisał/a:
Powinni to puszczać jako film instruktażowy polskim psom. Może czegoś by się w końcu nauczyli..
W Polsce policja ma tyle praw, że sra w gacie na myśl o użyciu broni palnej, a sebixy i tak będą narzekać że biją na komendzie. Ja tam 30 lat prawie żyję i problemów z nimi jakoś nigdy nie miałem, mandat raz czy dwa, ale nikt mnie nawet palcem nie dotknął, nie wiem, może mam szczęście, a może wystarczy nie być debilem.
URAGE napisał/a:
W Polsce policja ma tyle praw, że sra w gacie na myśl o użyciu broni palnej, a sebixy i tak będą narzekać że biją na komendzie. Ja tam 30 lat prawie żyję i problemów z nimi jakoś nigdy nie miałem, mandat raz czy dwa, ale nikt mnie nawet palcem nie dotknął, nie wiem, może mam szczęście, a może wystarczy nie być debilem.
Ja myślę że wystarczy nie być debilem .
aj pierdolicie. Obezwładnienie to jedno a kopanie po twarzy skutego to drugie
URAGE napisał/a:
Jak byłem młody policja cały czas biła za darmo, może po prostu masz farta. Moi kumple i ja też, dostaliśmy kilka razy wpierdol na komendzie za małolackie wybryki. Może miałeś po prostu fart, a może nie wychodziłeś z domu po wieczorynce.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów