📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Zara się zacznie, "jebany kąfidęt, psom pomaga, ścierwo nie człowiek"... czy może się mylę...
Pięknie mu zapierdolił że aż typowi światło zgasło.
Łap klapa i browara
Łap klapa i browara
Brazylia to kraj, w którym gdy ktoś biegnie, to z pewnością jest winny.
przeme13 napisał/a:
Sam jesteś frontflip debilu...
front flip to salto do przodu...
A czemu mnie obrażasz?To już w waszych rejonach wiejskich nie możecie normalnie zwracać uwagi ?Tylko od debili wyzywać?
Ty debilu
Silva ma szczęście, że policja tuż za nim. Samosądy się kiepsko kończą w Brazylii.
Their stuff at least sticks together"
Tym razem policja pojawiła się zdecydowanie za szybko. Gdyby byli parę sekund później, to gość by jeszcze kilka ciosów przyjął. Najlepszy z nich jest ten z 0:03, co znienacka wyskakuje, z załadowanym lujem, gotowym do pierdolnięcia,ale musiał się obejść smakiem, bo już niedoszłą ofiarę strzału sprawiedliwości, pierwszy z policjantów dopadł.
hellbwoi napisał/a:
Zara się zacznie, "jebany kąfidęt, psom pomaga, ścierwo nie człowiek"... czy może się mylę...
Na szczęscie to nie jest kwejk, jeb-z-dzidy czy inny gibusowy portal, więc nie będzie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów