Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Naruszenie nietykalności niepotrzebne, wystarczyło go wywlec, zablokować dostęp do samochodu, i pilnować żeby nie spierdolił, a nie akcja niczym kurwa SWAT, "leżeć kurwa", troszkę przesadzone wg mnie.
a smerfy przyjechały na gotowe i zadowoleni z siebie
No tak, wystarczyło przecież grzecznie poprosić:
"Szanowny Panie Obywatelu, z przykrością musimy Pana poinformować, iż powinien Pan opuścić pojazd. Następną czynnością którą wykonamy to wspólne oczekiwanie na Policję. Mamy nadzieję, że oczekiwanie to będzie bezpieczne dla nas wszystkich, a gdyby przypadkiem Pan miał przy sobie jakieś narzędzie, które mogłoby nam sprawić krzywdę to prosimy je pozostawić w samochodzie."
Art. 243. § 1. Każdy ma prawo ująć osobę na gorącym uczynku przestępstwa lub w pościgu podjętym bezpośrednio po popełnieniu przestępstwa, jeżeli zachodzi obawa ukrycia się tej osoby lub nie można ustalić jej tożsamości.
§ 2. Osobę ujętą należy niezwłocznie oddać w ręce Policji.
Jebnij się w dekiel, on był pijany, wszystko mu było jedno i mógł jakąś głupotę zrobić. Ujęcie prawidłowe (zawsze mogli go skopać itp., wtedy by było źle).
Jeden chłop fest pijany ze słabą równowagą raczej nie dałby rady trzem czy czterem młodym przygotowanym do zatrzymania, a to że pijany to nie znaczy że od razu ma nóż.
Tak z ciekawości autorze, gdzie konkretnie doszło do obezwładnienia kierowcy w jakiej miejscowości?
Ciekawe że większość sadoli popiera tutaj upierdliwianie się gówniarstwa w stronę policji, że mają się im przedstawiać legitymować i w ogóle przepraszać za wszystko i postępować wg kodeksu, a z drugiej strony jakiś cywil ma prawo rzucić drugim o ziemię i nagle wszystko jest ok.
Aleee kurewsko sadystyczne....... o LoL 40km za nim jechaliście? starczyło wam paliwa? Najbardziej sadystyczne to chyba słowa wypowiedziane przez pasażera: SłOwek otwórz, SłOwek no.. nie zostawiajta mnie bo ja nagrywam hehehe
Idź do kuchni, wyjmij garnek, najlepiej taki jak na bigos bo ciężki i jebnij się z całych sił w ten twój pusty łeb. Jak będziesz oglądał jeszcze raz ten film to wsłuchaj się w słowa tego faceta w koszulce w paski. Debil z Seata tłumaczył, że go dupa olała, a on mu odpowiedział, że z dzieckiem jedzie. Widocznie jesteś jeszcze intelektualnie na poziomie embrionalnym, wiec niczego więcej tłumaczyć nie będę. Taki z Ciebie sadol, że nawet ze złapania potencjalnego mordercy się śmiejesz, spoko? Jak będzie taki pijaczyna zapierdalał po twoim mieście czy wiosce to mu kurwa jeszcze kciuk pokaż zamiast zadzwonić na Policje.
Czemu ten świat jest taki zjebany
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów