18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 27 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:22
🔥 Warszawskie skakanie - teraz popularne
Napotkalismy na drodze pijanego kierowcę, który jechał z dużą predkością, spychał samochody z drogi, jechał od rowu do rowu.Stwierdziliśmy, że dla bezpieczeństwa osób trzecich a także dla bezpieczeństwa pijanego kierowcy musimy go zatrzymać, po 40 kilometrach udało się tego dokonać. Złapany kierowca miał 1,5 promila alkoholu we krwi, tłumaczył swój występek tym, że go dziewczyna rzuciła...

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Sov3reign 2015-04-03, 10:25 235
Brawo. Należy Ci się nie piwo, a cała paleta. Ludzie tacy jak Ty sprawiają, że ten świat staje się lepszy.

Nie ma żadnej wymówki dla prowadzenia po pijaku.
Zgłoś
Herhard 2015-04-03, 10:28 10
Teraz czekajcie na sprawę w sądzie i wyroki za utrudnienie śmieciowi zabicia niewinnych osób.Wcale nie byłbym zdziwiony takim obrotem sprawy w tym kraju.
Zgłoś
arturek_w 2015-04-03, 10:28 11
Aleee kurewsko sadystyczne....... o LoL 40km za nim jechaliście? starczyło wam paliwa? Najbardziej sadystyczne to chyba słowa wypowiedziane przez pasażera: SłOwek otwórz, SłOwek no.. nie zostawiajta mnie bo ja nagrywam hehehe
Zgłoś
Sov3reign 2015-04-03, 10:33 110
Herhard napisał/a:

Teraz czekajcie na sprawę w sądzie i wyroki za utrudnienie śmieciowi zabicia niewinnych osób.Wcale nie byłbym zdziwiony takim obrotem sprawy w tym kraju.

art. 243 § 1 Kodeksu postępowania karnego
Cytat:

Art. 243. § 1. Każdy ma prawo ująć osobę na gorącym uczynku przestępstwa lub w pościgu podjętym bezpośrednio po popełnieniu przestępstwa, jeżeli zachodzi obawa ukrycia się tej osoby lub nie można ustalić jej tożsamości.

§ 2. Osobę ujętą należy niezwłocznie oddać w ręce Policji.

arturek_w napisał/a:

Aleee kurewsko sadystyczne....... o LoL 40km za nim jechaliście? starczyło wam paliwa? Najbardziej sadystyczne to chyba słowa wypowiedziane przez pasażera: SłOwek otwórz, SłOwek no.. nie zostawiajta mnie bo ja nagrywam hehehe

Pierdolnij się w głowę
Zgłoś
milton 2015-04-03, 10:39 10
Sławek, otwórz.... Prawie się popłakał.

A pijanemu chujowi powinni ujebać obie ręce i nogi żeby już nawet wózka inwalidzkiego najebany nie mógł prowadzić...
Zgłoś
hendrix_radek 2015-04-03, 10:39 2
Cały browar Panom się należy. Jebać tego tępaka, niech ginie, ale przez braki w przestrzeni między uszami mógł zabić niewinnych ludzi.
Zgłoś
C................a 2015-04-03, 10:42 52
Chciałbym coś napisać, jakoś was pochwalić ale każda pochwała byłaby niewystarczająca. Wielkie, wielkie brawa.
Możliwe że wasza interwencja uratowała komuś życie. W imieniu ludzi których ten facet mógłby potrącić/przejechać - Dziękuję.
Zgłoś
trabus 2015-04-03, 10:47 56
Gleba kurwa! Się wczuł. Węszę angaż do w11! Dobra robota btw.
Zgłoś
androgenius 2015-04-03, 10:55 1
Jeden filmik z wypadku mniej
Zgłoś
m................0 2015-04-03, 11:00 20
Naruszenie nietykalności niepotrzebne, wystarczyło go wywlec, zablokować dostęp do samochodu, i pilnować żeby nie spierdolił, a nie akcja niczym kurwa SWAT, "leżeć kurwa", troszkę przesadzone wg mnie.

a smerfy przyjechały na gotowe i zadowoleni z siebie
Zgłoś
GatecrasherKO 2015-04-03, 11:00 19
"Gleba kurwa, leżysz"
Chłopaki od Rutkowskiego?
Zgłoś
C................a 2015-04-03, 11:08 55
mitrus80,
A gdyby miał nóż albo chciał - i potrafił- się bić? Może był niepoczytalny, uciekał przed policją, był naćpany, dokonał przestępstwa... Nie dało się tego ocenić i dlatego zdecydowana akcja była jak najbardziej słuszna. Facet mógł pomyśleć, że obezwładnia go policjant i dlatego nic nie zrobił, nie stawiał oporu. Odgrodzić od samochodu można kobietę albo wysuszonego dziadka.
Zgłoś
qbswwa 2015-04-03, 11:10 7
Trzeba było wyłączyć kamery i przekopać tą kurwę.
Zgłoś
t00malek4 2015-04-03, 11:14
Lodowaty bronek poleciał pozytywnie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem