📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
na co oni liczyli kiedy zaczęli strzelać do policjantów? Przewaga liczebna ze 4 na 1 co najmniej. Tak by poszli siedzieć a tak ich odjebią. No chyba że obrazili czymś allacha to i tak by ich odjebali...
Prawdopodobnie chodziło o tą butelkę wody...
Mieli taki fajny murek z boku jako osłonę, oraz samochody z blokady, ale nikt nie pomyślał żeby się za nimi schować, jeden tylko tańczył przy drzewie.
Tylko mi to się kojarzyło z Modą na sukces? Albo jakieś trudne sprawy z bollywood'u. Jakby (Hehe) aktor dostawał w trakcie nagrywania wskazówki od reżysera albo czytał ze scenariusza :
-Bah bah
- teraz policjant podbiega do drzewa - blebleble -
Strzelaj! Albo nie - poddaj się.. kurwa nie wiem - KLAPS
Na końcu brakowało mi tylko żeby na ulicę wybieglo 50 kolorowo ubranych ludzi i zaczęło synchronicznie tańczyć.
Albo mam wypaczone spojrzenie na takie sceny od gier i filmów akcji (z bollywoodu)
-Bah bah
- teraz policjant podbiega do drzewa - blebleble -
Strzelaj! Albo nie - poddaj się.. kurwa nie wiem - KLAPS
Na końcu brakowało mi tylko żeby na ulicę wybieglo 50 kolorowo ubranych ludzi i zaczęło synchronicznie tańczyć.
Albo mam wypaczone spojrzenie na takie sceny od gier i filmów akcji (z bollywoodu)
Film kręcą czy ki chuj?
Widać że są wyszkoleni ale brakuje im doświadczenia. Akcja powinna być prowadzona bardziej żwawo, za dużo kampienia. Ale mają plus za zachowanie się jak ich kolega oberwał. Żadnej paniki, uwaga skierowana na przestępców. Pewnie zaraz udzielili mu pomocy jak już było bezpiecznie.
@~MaszAyahuaskę
@Gwardek
Dawniej w partii Baas to był obowiązkowy wąs, co niejedną piczą trząsł
Także były same Hussajny.
@Gwardek
Dawniej w partii Baas to był obowiązkowy wąs, co niejedną piczą trząsł
Także były same Hussajny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów