📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Przyszedł drugi bandyta z miną przy pasie i powiedział że jak ich nie wypuszczą, to wszyscy lecą w powietrze
Nie ogarniam.
no co? zwyczajna kontrola drogowa w Rosji...
obstawiam ze to cwiczenia albo wyciek z nadchodzacego epizodu "Klanu":{
-George Orwell
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
rosyjscy bandycie już stosują u siebie techniki muzułmańskie.. pas wokół ciała , 50 kg TNT i można negocjować
trzymał odbezpieczony granat, zaprosił kolegę z powrotem do samochodu, odjechali, wyjebał granat przez okno
Specnaz nie zatrzymuje przestępców z tego prostego powodu, że to WOJSKO.
Choć to nie do pomyślenia to w Rosji od zatrzymywania jest milicja.
Policja ich puściła, bo okazało się jednak że dokumenty zatrzymanych do kontoli są OK
master of disaster napisał/a:
Specnaz nie zatrzymuje przestępców z tego prostego powodu, że to WOJSKO.
Nazwa Specnaz - "Specjalne Naznacznie" określa obecnie wszystkie jednostki specjalne w federacji rosyjksiiej. Natomiast pierwotnie Specnazem określano siły specjalne Głównego zarządu wywaidowczego GRU.
Polecam lekture Suworowa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów