📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a ze ruskim się to udało nie wierze
same lepsze rydwany samary z czarnymi szybami i szmelcwagen 1 nawet sie przewiną
Aż dziwne, chciałbym się dowiedzieć co to za akcja, jak tego dokonali, czemu w większości aut ludzie stoją w rozkroku oparci o swoje samochody, zamiast uciec, przecież milicji było tam mniej niż tych brudasów.
panpowazny napisał/a:
Aż dziwne, chciałbym się dowiedzieć co to za akcja, jak tego dokonali, czemu w większości aut ludzie stoją w rozkroku oparci o swoje samochody, zamiast uciec, przecież milicji było tam mniej niż tych brudasów.
Pamiętajmy że to Rosja, Ci co ich zatrzymywali to pewnie FSB a Ci są uzbrojeni jak jednostki specjalne (coś jak nasz wydział specjalny CBŚ) więc pewnie jakby próbowali uciekać to ruscy otworzyli by ogień do nich .
Wyglada raczej jak zatrzymianie ekipy sportowej ktoregos z rosyjskich klubow pilkarskich jadacych na akcje.
wyrobili chyba roczna norme dla calej rosji
CYPRIAN napisał/a:
co zrobił?same lepsze rydwany samary z czarnymi szybami i szmelcwagen 1 nawet sie przewiną
ŁADA - Gangsta Auto
to wygląda jak jakiś flash mob
jak ładnie i grzecznie wszyscy stoją, pewnie za niesubordynacje kulka od razu
jak ładnie i grzecznie wszyscy stoją, pewnie za niesubordynacje kulka od razu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów