Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Zatrzymanie
BongMan • 2014-06-08, 17:38
- Nie ma pan prawa jazdy, koła są nienapompowane, niezapięte pasy, w ręku puszka piwa.
- Do jutra!
- Co to ma znaczyć?
- Moment, panie władzo, przez telefon rozmawiam.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
FrasQs 2014-06-08, 17:43 44
No Nareszcie stary wróciłeś!
Zgłoś
BongMan 2014-06-08, 17:49 14
Malo czasu mam

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
bgc.bonus 2014-06-08, 17:56 238
BongMan siadaj jedziemy na główną
Zgłoś
Spiddy 2014-06-08, 19:01 7
Bongman spierdolił z niewolniczego obozu poławiaczy krabów do najbliższej kafejki internetowej, żeby napisać dowcip który usłyszał od drugiego niewolnika. Mało czasu miał, bo pod drzwiami kafejki już zaparkował pickup łowców darmowej siły roboczej.

Jeżeli tak było naprawdę, to nawet bym się nie zdziwił.

Życie to pieniądz imperatora, dobrze go wydaj
Zgłoś
apple05 2014-06-08, 19:01 6
- Nie ma pan prawa jazdy, koła są nienapompowane, niezapięte pasy, w ręku puszka piwa.
- Do jutra!
- Co to ma znaczyć?
- Moment, panie władzo, rozmawiam prze telefon z BongManem
Zgłoś
ellsworth 2014-06-08, 19:04
Wody! Wody!
Zgłoś
cfaniack 2014-06-08, 19:19 3
Jako ekspert i znaca tematu musze powiedziec ze pracowałem kiedys w drogówce...i łowiłem ludzi przekraczajacych przepisy, powiem wam tak od serca...naprawde duzo ludzi porusza sie autami
Zgłoś
gurup 2014-06-08, 19:28
nigdy nie możesz powiedzieć że jesteś prawdziwym użytkownikiem sadistica jeśli nie dostałeś piwa od BongMana!
Zgłoś
pakozi 2014-06-08, 19:29
Wczoraj gdzieś to czytałem, tylko nie pamiętam gdzie.
Zgłoś
Pan_Generał 2014-06-08, 20:07
[quote/nigdy nie możesz powiedzieć że jesteś prawdziwym użytkownikiem sadistica jeśli nie dostałeś piwa od BongMana!

Już wolałbym usunąć konto

Anything in life worth doing is worth overdoing. Moderation is for cowards.
Zgłoś
midnightc 2014-06-08, 20:57
Podobno BongMan ma takie poczucie humoru, bo jest czarnym, rudym żydem z Sosnowca...
Zgłoś
Lukasero 2014-06-08, 21:30
Nie wolno rozmawiać przez telefon w czasie jazdy..
Zgłoś
zurman 2014-06-08, 21:43
Bongman jak zawsze w formie!

Trolle- nie karmię!
Zgłoś
sushi5060 2014-06-08, 22:22
Dobra dobra gdyby nie "Tworca:Bongman" to bylyby komentarze ze chujowe idt. ale nie grupka sadoli-weteranow jara sie jak jakis jeden typek napisze suchara WOW! ale poziom sadola WOW! takie sadystyczne

pupa
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów