Dziwna akcja przydarzyła się nagrywającemu na autostradzie M1 w Walford. Niestety brak więcej info w opisie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:26
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Skoro to uk, i potraktowali go jak bandytę zamiast przeprosić że psują taki piękny dzień to pewnie...
.... Zwrócił się do kogoś używając złych zaimków.
A najgorsze jest to że też żart wcale nie jest tak odległy od rzeczywistości jak by się mogło wydawać.
.... Zwrócił się do kogoś używając złych zaimków.
A najgorsze jest to że też żart wcale nie jest tak odległy od rzeczywistości jak by się mogło wydawać.
1. Wystarczyło przepisać tekst z wideo... watfordobserver.co.uk/news/19235387.footage-captures-armed-police-stop...
Jak to się mówiło: żal kropka pl. Kto tam siedzi w tym nicku "jesse"
2. Dodałabym, że było, ale nie dodam, bo gówna nie mogę znaleźć. A to jedyny portal, gdzie mogłam to gówno zobaczyć...*
*może wtedy dzieci wyjątkowo siedziały w szkole i nie zawalały sadola pierdołami, a więc nie przeszło to na główną...
Jak to się mówiło: żal kropka pl. Kto tam siedzi w tym nicku "jesse"
2. Dodałabym, że było, ale nie dodam, bo gówna nie mogę znaleźć. A to jedyny portal, gdzie mogłam to gówno zobaczyć...*
*może wtedy dzieci wyjątkowo siedziały w szkole i nie zawalały sadola pierdołami, a więc nie przeszło to na główną...
Za nagrywanie tym telefonikiem mógł dostać kulkę w łeb bo mogli se pomyśleć że to broń ale on twardo dalej trzyma go w ręku. No idiota. Ale filmik musi być.
gixi napisał/a:
1. Wystarczyło przepisać tekst z wideo...
Wystarczyłoby wkleić link do źródła jak normalny user zamiast pierdolić kocopoły o tym, że jestem dzieciakiem i wagaruję albo jestem bezrobotnym menelem bo te teksty były już milion razy i gówno o mnie wiesz tak jak ja o tobie poza tym, że jesteś spięta jakbyś miała okres.
No łał Ale dziwne, policja zatrzymała gościa na autostradzie xD
A ja zrozumiałem tak : Mambo back, czyli bambo wrócił. Choć, jak widać na filmie, nie na długo
Piesek22 napisał/a:
No łał Ale dziwne, policja zatrzymała gościa na autostradzie xD
No w chuj dziwne bo w UK zobaczyć policjanta z bronią to jak spotka uczciwego Polaka.
Pewnie nie miał maseczki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów