Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Należało się kundlom.
Ale jak to możliwe, przecież jest biały? Nie wrzucaj takich filmów bo sadolom będzie przykro. Gównem może rzucać tylko czarnuch, inaczej świat się wali.
Widać że gówno wiesz o świecie - ludzie nie nienawidzą murzynów za kolor skóry, tylko za ich własny rasizm - wydaje im się, że przez to że są czarni to należy im się coś od białych, bo niewolnictwo. Jest w chuj normalnych czarnoskórych ludzi, którzy wiedzą że żeby coś dostać, to należy na to zapracować, a nie wyciągać łapy po nieswoją własność i płakać potem, że black lives matter. To typowo lewackie podejście, a fundamentem lewactwa jest komunizm. A komunizm należy tępić zawsze i wszędzie.
PS. A ćpun rzucający gównem na komisariacie jest śmieciem społecznym tak czy owak, niezależnie od koloru skóry.
Z narodowym pozdrowieniem w dniu 11.11: Chwała Wielkiej Polsce!
Widać że gówno wiesz o świecie - ludzie nie nienawidzą murzynów za kolor skóry (...i dalej wysrywy niedojrzałego, narodowego półmózga niewarte cytowania)
Przyjmij synku do wiadomości, że nie jesteś ani trochę lepszy od czarnuchów. A już wkrótce będziesz się posłusznie schylał przed Panem Mkebe i nadstawiał mu swój nawilżony otworek na każde Jego żądanie. Smaruj, a nie będzie bolało, może nawet będzie przyjemnie.
I chuj w dupę prawaczkom-polaczkom, internetowym pseudopatriotom. Koniecznie czarny, ewentualnie obrzezany.
Widać że gówno wiesz o świecie - ludzie nie nienawidzą murzynów za kolor skóry, tylko za ich własny rasizm - wydaje im się, że przez to że są czarni to należy im się coś od białych, bo niewolnictwo. Jest w chuj normalnych czarnoskórych ludzi, którzy wiedzą że żeby coś dostać, to należy na to zapracować, a nie wyciągać łapy po nieswoją własność i płakać potem, że black lives matter. To typowo lewackie podejście, a fundamentem lewactwa jest komunizm. A komunizm należy tępić zawsze i wszędzie.
PS. A ćpun rzucający gównem na komisariacie jest śmieciem społecznym tak czy owak, niezależnie od koloru skóry.
Ale czarni są bardziej prymitywni i to wynika z natury. Im starszy gatunek, tym bardziej prymitywny. Żyjące do dzisiaj bakterie mają miliardy lat, owady miliony lat, później były gady, następnie ssaki, później małpy, dalej czarni ludzie, którzy zaczęli wędrować po świecie i na drodze ewolucji rozwinęli się bardziej niż pierwotne murzyny. My również mamy murzyńskie geny, ale one ujawniają się tylko w niewielu przypadkach, takich, jak widać na filmie.
Przyjmij synku do wiadomości, że nie jesteś ani trochę lepszy od czarnuchów. A już wkrótce będziesz się posłusznie schylał przed Panem Mkebe i nadstawiał mu swój nawilżony otworek na każde Jego żądanie. Smaruj, a nie będzie bolało, może nawet będzie przyjemnie.
I chuj w dupę prawaczkom-polaczkom, internetowym pseudopatriotom. Koniecznie czarny, ewentualnie obrzezany.
Mamusia wyjechała do UK w 2005 i wróciła z tobą w brzuchu? Koledzy z bloku pewnie bardzo ci dokuczali bo byłeś od nich inny co?
Mamusia wyjechała do UK w 2005 i wróciła z tobą w brzuchu? Koledzy z bloku pewnie bardzo ci dokuczali bo byłeś od nich inny co?
Wprost przeciwnie, bardzo mnie cenili gdyż miałem odbyt zawsze czysty, pachnący i nawilżony, sama przyjemność! Stąd moja głęboka wiedza o sprawach odbytniczych, jak widzisz. Tobie też radzę słuchać mądrzejszego i smarować, bo na sucho to żadne bohaterstwo. Martyrologia raczej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów