ło kurwa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Anonymous~ napisał/a:
Zielony jest już zajęty przyjacielu
Słyszałem że zielone kolorki są zaraźliwe i ja czuję jakiegoś wirusa, to może być właśnie to^^
A swoją drogą to w ramach przekupstwa mogę zagrać ci epicką wersję "wlazł kotek..." ofc. bez wokalu, jak się naradzicie miedzy sobą nad zielonym kolorkiem dla mnie to pisz PW
Niеbieski napisał/a:
Ja to napisałem.
Awesome!
W moim temacie na hardzie jest podobny gif z bekonikiem
PS. Nie będę dawał linka bo to hard i gimbusy jeszcze zobaczą.
To chyba tamponada przednia którą sie zakłada warstwowo aż wszystko bedzie idealnie dopasowane
Feragas napisał/a:
W moim temacie na hardzie jest podobny gif z bekonikiem
Na harda jest zabezpieczenie +18. Spokojnie mogłeś dać.
po zabiegu prostowania przegrody w nosie miałem coś podobnego. Jak wyciągał mi lekarz to łaskotało nie wiem czemu ten typ się krzywi
Niеbieski napisał/a:
Na harda jest zabezpieczenie +18. Spokojnie mogłeś dać.
To zabezpieczenie działa tak skutecznie, jak polski rząd i GDDKiA razem wzięte.
Nie wiem przypadkiem, czy to nie jest takie chujostwo, które się dodatkowo po włożeniu pompuje. Bo ja coś takiego miałem w kinolu. Krwotok trwał tydzień czasu to w końcu coś podobnego mi w szpitalu zaaplikowali. Uuuuu, przy wkładaniu myślałem że zejdę.
Cytat:
Nie wiem przypadkiem, czy to nie jest takie chujostwo, które się dodatkowo po włożeniu pompuje.
Takie coś to do penisa się wszywa impotentom.
Niеbieski napisał/a:
Takie coś to do penisa się wszywa impotentom
używasz tego?
A cały skecz? Poproszę tytuł albo nawet link, genialne jak zwykle.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów