Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Próbują załatać dziurę w wale którą woda wymyła.
dokładnie strata kilku cieżarówek jest nieporównalnie mniejsza od strat wywołanych przez powódz....w tym wypadku raczej za duża dziura wiec na nic sie to zda
dokładnie strata kilku cieżarówek jest nieporównalnie mniejsza od strat wywołanych przez powódz....w tym wypadku raczej za duża dziura wiec na nic sie to zda
Ty chyba nie wiesz ile ciezarowek maja chinczycy, Stalin mawiał podczas 2WŚ :
ludiej u nas mnogo
to co ma powiedzieć Puchatek?
Ale z was ameby umysłowe... Właściciel firmy nie płacił małym kitajcą za pracę więc oni w zemście potopili mu auta... Ale czego ja wymagam od spierdolin umysłowych. Tfu! Polaczki jebane
"Tfu! Polaczki jebane"
a ty jesteś żyd? pedał? ukr? czy czarnuch?
"Tfu! Polaczki jebane"
Pedał to twój stary bo cię w dupę rucha.
Matka twoja to żydówka bo lubi koszernie.
A ty jesteś tą całą spierdolina którą Oni z siebie wydalili tfu. Na twój ryj Polaczku z cebulandii
"Tfu! Polaczki jebane"
A ty jesteś tą całą spierdolina którą Oni z siebie wydalili tfu. Na twój ryj Polaczku z cebulandii
Ale z was ameby umysłowe... Właściciel firmy nie płacił małym kitajcą za pracę więc oni w zemście potopili mu auta... Ale czego ja wymagam od spierdolin umysłowych. Tfu! Polaczki jebane
Ty i twoja zemsta
zjedz rosółek od mamusi grzecznie i przestan gwiazdorzyc
Piękna dyskusja.
I o taki sadol nic nie robiłem, nie robię i nie będę robił.
ładnie tak do ojca się odzywać?
nie płacił małym kitajcą
małym kitajcą
kitajcą
Widze, kolega umyslowo na poziomie czarnu...znaczy sie, gowna
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów