Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Próbują załatać dziurę w wale którą woda wymyła.
dokładnie strata kilku cieżarówek jest nieporównalnie mniejsza od strat wywołanych przez powódz....w tym wypadku raczej za duża dziura wiec na nic sie to zda
dokładnie strata kilku cieżarówek jest nieporównalnie mniejsza od strat wywołanych przez powódz....w tym wypadku raczej za duża dziura wiec na nic sie to zda
Ty chyba nie wiesz ile ciezarowek maja chinczycy, Stalin mawiał podczas 2WŚ :
ludiej u nas mnogo
to co ma powiedzieć Puchatek?

Ale z was ameby umysłowe... Właściciel firmy nie płacił małym kitajcą za pracę więc oni w zemście potopili mu auta... Ale czego ja wymagam od sp🤬olin umysłowych. Tfu! Polaczki j🤬e
"Tfu! Polaczki j🤬e"
a ty jesteś żyd? pedał? ukr? czy cz🤬ch?
"Tfu! Polaczki j🤬e"
Pedał to twój stary bo cię w dupę r🤬a.
Matka twoja to żydówka bo lubi koszernie.
A ty jesteś tą całą sp🤬olina którą Oni z siebie wydalili tfu. Na twój ryj Polaczku z cebulandii
"Tfu! Polaczki j🤬e"
A ty jesteś tą całą sp🤬olina którą Oni z siebie wydalili tfu. Na twój ryj Polaczku z cebulandii
Ale z was ameby umysłowe... Właściciel firmy nie płacił małym kitajcą za pracę więc oni w zemście potopili mu auta... Ale czego ja wymagam od sp🤬olin umysłowych. Tfu! Polaczki j🤬e
Ty i twoja zemsta

zjedz rosółek od mamusi grzecznie i przestan gwiazdorzyc
Piękna dyskusja.
I o taki sadol nic nie robiłem, nie robię i nie będę robił.
ładnie tak do ojca się odzywać?

nie płacił małym kitajcą
małym kitajcą
kitajcą
Widze, kolega umyslowo na poziomie czarnu...znaczy sie, gowna
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie