18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 18 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 16 minut temu

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Arturyo 2013-04-11, 22:12 7
up
wypierdalaj lewacka kurwo!
Zgłoś
Z.G.O.N 2013-04-11, 22:16 2
Czerwonym - śmierć! Dobry Czerwony - to martwy Czerwony! - JKM
Zgłoś
maderfakermen 2013-04-11, 22:23 4
Guzik napisał/a:

Taki kurwa cwany jesteś to powiedz to wszyskim tym, którym mamusia i tatuś nie postawili studiów i nie załatwili roboty, tylko musieli iść zapierdalać zaraz po średniej za psie pieniądze na umowie śmieciowej bo nie było ich stać na zdobycie wykształcenia. Niby młody już (chyba) nie jesteś a myślenie jak w gimbazie.

wytłumacz mi co ma kurwa wykształcenie do tego ile zarabiasz, jak kurwa marzyłeś być zajebaną biurwą od dzieciństwa i myślałeś, że prześlizganie się przez studia da ci możliwość siedzenia na dupie i brania za to pieniędzy to się pomyliłeś kurwa. cytat "tylko chory się nad sobą zastanawia" a zdrowy myśli kurwa jełopie. szkoła to gówno było od zawsze (są wyjątki) ale ilu ekonomistów, fizyków, matematyków kraj potrzebuje? sam pomyśl. naprodukowali tatałajstwa typu marketing, pedagogika i na chuj było iść do takich szkół? bo łatwo? bo można było walić w chuja i zdawać? cieszę się, że mam zawodówkę i technikum - studia obszczałem. przynajmniej nie marnowałem czasu na bezowocne nauczanie. tylko użyłem własnej głowy. nie masz pomysłów to masz problem.
Zgłoś
Tasiu 2013-04-11, 22:32
Napis z Gdańska.... ukochane miasto.
ps. jebać lewactwo
Zgłoś
Guzik 2013-04-11, 22:47
Cytat:

wytłumacz mi co ma kurwa wykształcenie do tego ile zarabiasz, jak kurwa marzyłeś być zajebaną biurwą od dzieciństwa i myślałeś, że prześlizganie się przez studia da ci możliwość siedzenia na dupie i brania za to pieniędzy to się pomyliłeś kurwa. cytat "tylko chory się nad sobą zastanawia" a zdrowy myśli kurwa jełopie. szkoła to gówno było od zawsze (są wyjątki) ale ilu ekonomistów, fizyków, matematyków kraj potrzebuje? sam pomyśl. naprodukowali tatałajstwa typu marketing, pedagogika i na chuj było iść do takich szkół? bo łatwo? bo można było walić w chuja i zdawać? cieszę się, że mam zawodówkę i technikum - studia obszczałem. przynajmniej nie marnowałem czasu na bezowocne nauczanie. tylko użyłem własnej głowy. nie masz pomysłów to masz problem.

Nie no oczywiście wyszktałcenie nie ma nic do tego ile zarabiasz! Ani trochę! Spróbuj teraz doiść do czegoś poważnego bez jakiegokolwiek wykształcenia. Bądźmy szczerzy, po zawodówce/technikum obecnie ma się gówno a nie wyuczony zawód. A nawet jeśli, to myślisz, że zarobisz dużą kasę? Możesz powiedzieć, że zaczyna się od małej kasy a później zarabia się więcej...obecnie? Jak dostaniesz normalną umowę o pracę to już możesz uważać się za szczęśliwego człowieka. Oczywiście można robić kursy, ale kursy specjalistyczne kosztują masę kasy i czasu (obu czynników możesz nie mieć kiedy ciężko zapierdalasz na samo utrzymanie). Pomysł na biznes i założenie działalności? Nikłe szanse z powodu braku pieniędzy i masy biurokracji. Pozostaje jeszcze pytanie czy warto się jebać z tym wszystkim przez tyle lat, żeby później dostać emeryturę (jak dożyjesz) w wysokości kilku złociszy.
Zgłoś
Malix 2013-04-11, 22:52 1
Cytat:

komuna się do chuja skończyła

Kiedy się skończyła? Czy coś przegapiłem?
Zgłoś
maderfakermen 2013-04-11, 23:01
Malix napisał/a:

Kiedy się skończyła? Czy coś przegapiłem?

tak. bo srałeś wtedy w pieluchy.

Guzik napisał/a:

Nie no oczywiście wyszktałcenie nie ma nic do tego ile zarabiasz! Ani trochę! Spróbuj teraz doiść do czegoś poważnego bez jakiegokolwiek wykształcenia. Bądźmy szczerzy, po zawodówce/technikum obecnie ma się gówno a nie wyuczony zawód. A nawet jeśli, to myślisz, że zarobisz dużą kasę? Możesz powiedzieć, że zaczyna się od małej kasy a później zarabia się więcej...obecnie? Jak dostaniesz normalną umowę o pracę to już możesz uważać się za szczęśliwego człowieka. Oczywiście można robić kursy, ale kursy specjalistyczne kosztują masę kasy i czasu (obu czynników możesz nie mieć kiedy ciężko zapierdalasz na samo utrzymanie). Pomysł na biznes i założenie działalności? Nikłe szanse z powodu braku pieniędzy i masy biurokracji. Pozostaje jeszcze pytanie czy warto się jebać z tym wszystkim przez tyle lat, żeby później dostać emeryturę (jak dożyjesz) w wysokości kilku złociszy.

nie zrozumiemy się. ty chcesz mieć państwo jak z bajki a tu Polska. albo bierzesz swoje życie w swoje ręce i działasz, albo patrzysz w ten biedny telewizor i tylko kurwisz co się dzieje w tym kraju...

amen
Zgłoś
Doomik 2013-04-11, 23:01
śmieszny mnie gadanie, że studia w chuj kosztują, że rodzice, bla bla bla, kurwa! Tak mówią tylko Ci, którzy wymigują się od studiów (które swoją drogą zrobić u nas w Polsce jest łatwiej, niż puścić porannego bąka), a gówno wiedzą. Macie od zajebania programów stypendialnych, dotacji czy ulg. Jestem studentem, więc mniej więcej wiem jak jest, a źle nie jest, wystarczy chcieć. A swoją drogą, wielki respekt dla przedmówcy @Maderfakermen! Wielkim minusem jest to, że zawodówki są likwidowane, ale o tym chyba nie muszę pisać. Teraz każdy jest kurwa "menadżerem", "finansistą", "ekonomem". Tylko po chuj, jak nie mam się do kogo zwrócić, gdy mi jebnie pralka? I tak na zakończenie, ludzie którzy piszą, że od razu stąd wyjadą, bo tu jest srak i chuja do dupy prędzej dostaniesz niż robotę, są nikim.
Zgłoś
Skurwysyn z natury 2013-04-11, 23:07 2
Poznań, pod wiaduktem Roosevelta-Libelta
Zgłoś
Biker50 2013-04-11, 23:08
3/4 z was nawet nie wie kto to ten lewak jest. W kółko tylko lewa, lewaki itp. jakaś moda panuje na pisanie tych określeń. Czasem jak widzę w jakim kontekście są używane zastanawiam się czy internauci mają mózgi? Połowa wali na lewo i prawo lewakami a jakby zapytać o historię naszego kraju to nic nie wiedzą! Ot modne to piszą.
Zgłoś
mexik 2013-04-11, 23:14 1
a mnie najbardziej wkurwia ten podział polaków. Właśnie takie dyskusje to pokazują. Bogaty nie zrozumie biednego a głodny sytego. Proszę Was zbierajcie nienawiść na wiosnę ludów, którą musimy wreszcie tutaj zrobić, a nie między sobą się ciskacie. dalej zarabiamy tyle samo co 15, 20 lat temu... 1200 zł- z tą małą różnicą, że bułkę mogłeś kupić za 7 gr, paliwo po 3 zł itd...
Zgłoś
Guzik 2013-04-11, 23:16 2
Maderfakermen nie chcę mieć państwa z bajki tylko takie, w którym miałbym poczucie bezpieczeństwa. Gdzie mógłbym ukończyć szkołę zawodową czy tam technikum, znaleźć choć średniopłatną robotę, założyć rodzinę i spokojnie dożyć starości w czasie której będę mógł utrzymać swój poziom życia dostając godziwą emeryturę na którą zapierdalałem pół życia. Gdzie państwa nie będzie mi zabierać większości moich bierzących zarobków. Czy to takie dziwne oczekiwać normalności?
Zgłoś
j................o 2013-04-11, 23:34 2
maderfakerman, dobry jesteś ! obrady okrągłego stołu uznajesz za koniec komunizmu ? ja za początek wpółoficjalnego.
mówisz działać ? jak kurwa prawie nie ma jak, widziałem po minach znajomych, którzy mieli chęci, zapał, wizje... teraz większość jest w kanadzie, żeby spłacić długi, które ich te wizje kosztowały.

straatveger albo jesteś głupi, albo.. nie, jesteś głupi.
dług publiczny zwiększył się najbardziej podczas panowania POstkomuchów
obnizył długi światowe?

consument: idź w imie swojej lewej miłości obrabiać pały gdzie indziej, chuj z tobą szczylu !
Zgłoś
matiqq 2013-04-12, 0:19
Guzik@

ten od pedałofona nie miał wykształcenia (studiów) a po tylu latach jest rozchwytywany. Da się?
-się da!
Zgłoś
Guzik 2013-04-12, 0:26
matiqq oczywiście, że się da - w USA
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem