Jak jakaś lewacka kurwa wyskoczy z tekstem, że jest dobrze w tym kraju i nie było nigdy lepiej to chuj mu w przełyk
Jak jakaś lewacka kurwa wyskoczy z tekstem, że jest dobrze w tym kraju i nie było nigdy lepiej to chuj mu w przełyk
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Taki kurwa cwany jesteś to powiedz to wszyskim tym, którym mamusia i tatuś nie postawili studiów i nie załatwili roboty, tylko musieli iść zapierdalać zaraz po średniej za psie pieniądze na umowie śmieciowej bo nie było ich stać na zdobycie wykształcenia. Niby młody już (chyba) nie jesteś a myślenie jak w gimbazie.
wytłumacz mi co ma kurwa wykształcenie do tego ile zarabiasz, jak kurwa marzyłeś być zajebaną biurwą od dzieciństwa i myślałeś, że prześlizganie się przez studia da ci możliwość siedzenia na dupie i brania za to pieniędzy to się pomyliłeś kurwa. cytat "tylko chory się nad sobą zastanawia" a zdrowy myśli kurwa jełopie. szkoła to gówno było od zawsze (są wyjątki) ale ilu ekonomistów, fizyków, matematyków kraj potrzebuje? sam pomyśl. naprodukowali tatałajstwa typu marketing, pedagogika i na chuj było iść do takich szkół? bo łatwo? bo można było walić w chuja i zdawać? cieszę się, że mam zawodówkę i technikum - studia obszczałem. przynajmniej nie marnowałem czasu na bezowocne nauczanie. tylko użyłem własnej głowy. nie masz pomysłów to masz problem.
wytłumacz mi co ma kurwa wykształcenie do tego ile zarabiasz, jak kurwa marzyłeś być zajebaną biurwą od dzieciństwa i myślałeś, że prześlizganie się przez studia da ci możliwość siedzenia na dupie i brania za to pieniędzy to się pomyliłeś kurwa. cytat "tylko chory się nad sobą zastanawia" a zdrowy myśli kurwa jełopie. szkoła to gówno było od zawsze (są wyjątki) ale ilu ekonomistów, fizyków, matematyków kraj potrzebuje? sam pomyśl. naprodukowali tatałajstwa typu marketing, pedagogika i na chuj było iść do takich szkół? bo łatwo? bo można było walić w chuja i zdawać? cieszę się, że mam zawodówkę i technikum - studia obszczałem. przynajmniej nie marnowałem czasu na bezowocne nauczanie. tylko użyłem własnej głowy. nie masz pomysłów to masz problem.
Nie no oczywiście wyszktałcenie nie ma nic do tego ile zarabiasz! Ani trochę! Spróbuj teraz doiść do czegoś poważnego bez jakiegokolwiek wykształcenia. Bądźmy szczerzy, po zawodówce/technikum obecnie ma się gówno a nie wyuczony zawód. A nawet jeśli, to myślisz, że zarobisz dużą kasę? Możesz powiedzieć, że zaczyna się od małej kasy a później zarabia się więcej...obecnie? Jak dostaniesz normalną umowę o pracę to już możesz uważać się za szczęśliwego człowieka. Oczywiście można robić kursy, ale kursy specjalistyczne kosztują masę kasy i czasu (obu czynników możesz nie mieć kiedy ciężko zapierdalasz na samo utrzymanie). Pomysł na biznes i założenie działalności? Nikłe szanse z powodu braku pieniędzy i masy biurokracji. Pozostaje jeszcze pytanie czy warto się jebać z tym wszystkim przez tyle lat, żeby później dostać emeryturę (jak dożyjesz) w wysokości kilku złociszy.
Kiedy się skończyła? Czy coś przegapiłem?
tak. bo srałeś wtedy w pieluchy.
Nie no oczywiście wyszktałcenie nie ma nic do tego ile zarabiasz! Ani trochę! Spróbuj teraz doiść do czegoś poważnego bez jakiegokolwiek wykształcenia. Bądźmy szczerzy, po zawodówce/technikum obecnie ma się gówno a nie wyuczony zawód. A nawet jeśli, to myślisz, że zarobisz dużą kasę? Możesz powiedzieć, że zaczyna się od małej kasy a później zarabia się więcej...obecnie? Jak dostaniesz normalną umowę o pracę to już możesz uważać się za szczęśliwego człowieka. Oczywiście można robić kursy, ale kursy specjalistyczne kosztują masę kasy i czasu (obu czynników możesz nie mieć kiedy ciężko zapierdalasz na samo utrzymanie). Pomysł na biznes i założenie działalności? Nikłe szanse z powodu braku pieniędzy i masy biurokracji. Pozostaje jeszcze pytanie czy warto się jebać z tym wszystkim przez tyle lat, żeby później dostać emeryturę (jak dożyjesz) w wysokości kilku złociszy.
nie zrozumiemy się. ty chcesz mieć państwo jak z bajki a tu Polska. albo bierzesz swoje życie w swoje ręce i działasz, albo patrzysz w ten biedny telewizor i tylko kurwisz co się dzieje w tym kraju...
amen
mówisz działać ? jak kurwa prawie nie ma jak, widziałem po minach znajomych, którzy mieli chęci, zapał, wizje... teraz większość jest w kanadzie, żeby spłacić długi, które ich te wizje kosztowały.
straatveger albo jesteś głupi, albo.. nie, jesteś głupi.
dług publiczny zwiększył się najbardziej podczas panowania POstkomuchów
obnizył długi światowe?
consument: idź w imie swojej lewej miłości obrabiać pały gdzie indziej, chuj z tobą szczylu !
ten od pedałofona nie miał wykształcenia (studiów) a po tylu latach jest rozchwytywany. Da się?
-się da!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów