📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
szkoda że się nie obudził i nie rozjebał jej łba...
takie po alkoholu to są łatwejsze niż onanizm
drink i się puści
ty w pracy a ta beczy w pabie że się puszczasz a jej jest samotnie i pojawia się himen pocieszyciel i dochodzi do romansu a ty świnio puszczasz się w pracy w pocie czoła za 2600 na rękę
a idź pan w chuj wolę konia walić
drink i się puści
ty w pracy a ta beczy w pabie że się puszczasz a jej jest samotnie i pojawia się himen pocieszyciel i dochodzi do romansu a ty świnio puszczasz się w pracy w pocie czoła za 2600 na rękę
No i co w tym złego?
Suka !!! Wie że nic niewarta !!! Wie że jak nie upilnuje, to znajdzie sobie koleś lepszą ...
Patrzy komu wysyłał jej nagie fotki i czy sporo lajków dostała.
drink i się puści
Współczuje Ci stary, przejebane masz.
PS. gdzie Twoja laska chodzi napić się? Będę unikał tego lokalu
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Kontrola musi być zawsze
sama będzie musiała sobie z tym psychicznie poradzić
Moja ma dostęp do telefonu kiedy chce. A jak zechce się jej kiedyś sprawdzić historię wyszukiwania to co ja poradzę...
sama będzie musiała sobie z tym psychicznie poradzić
"Kontrola podstawą zaufania" - W. Lenin
mam laske i moze sobie czytać i nawet nie miałbym jej za złe. Ale tego nie zrobi bo wie,że bym jej nie zdradził a jakbym już to zrobił to nie był idiotą i nie trzymał takich smsów w telefonie
Ale jeszcze nie odkryła mojego kolekcjonerskiego fap folderu z fotkami exkolezanek
Ale jeszcze nie odkryła mojego kolekcjonerskiego fap folderu z fotkami exkolezanek
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów