📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
W Europie byłby to fake, ale w hamburgolandii to raczej normalne
To nie może być fejk. Przecież na końcu po upadku zapytał go "are you serious?" jakby to był fejk to na bank by tego nie zrobił .
@up
łykacie to jak bocian żabę... jak pingwin rybę... jak dziwka nasienie....
gdyby to nie był fejk to zobaczyli bysmy kolesia z rozjebanym ryjem... ale kamera tam nie pojechala - przypadek? nie sądzę...
łykacie to jak bocian żabę... jak pingwin rybę... jak dziwka nasienie....
gdyby to nie był fejk to zobaczyli bysmy kolesia z rozjebanym ryjem... ale kamera tam nie pojechala - przypadek? nie sądzę...
Ja pierdolę. Wszystko nazywacie fejkiem, niedługo na własne życie będziecie mówili fejk.
darex99 napisał/a:
tutaj na 100% określi to Velture
Wasz buk weltóre powiada wam, że fejka czuje na kilometr...
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów