18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Zaufanie
darex99 • 2017-11-06, 20:20
Nie wiem czy fejk, tutaj na 100% określi to Velture

Zgłoś
GlassEdi 2017-11-06, 20:34 34
Ja też nie wiem czy fejk, ale mam kolegę który też nie wie.
Zgłoś
Misiek_KRK 2017-11-06, 20:41 8
W Europie byłby to fake, ale w hamburgolandii to raczej normalne
Zgłoś
kosmerf 2017-11-06, 20:41 1
To nie może być fejk. Przecież na końcu po upadku zapytał go "are you serious?" jakby to był fejk to na bank by tego nie zrobił .
Zgłoś
C................O 2017-11-06, 20:44 5
@up
łykacie to jak bocian żabę... jak pingwin rybę... jak dziwka nasienie....
gdyby to nie był fejk to zobaczyli bysmy kolesia z rozjebanym ryjem... ale kamera tam nie pojechala - przypadek? nie sądzę...
Zgłoś
EdmundKemper 2017-11-06, 20:49 3
Ja pierdolę. Wszystko nazywacie fejkiem, niedługo na własne życie będziecie mówili fejk.
Zgłoś
~Velture 2017-11-06, 20:59 17
darex99 napisał/a:

tutaj na 100% określi to Velture

Wasz buk weltóre powiada wam, że fejka czuje na kilometr...

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
BenderXXX 2017-11-06, 21:09 2
Nie wiedziałem, że SezamkowyRozpierdol pracuje w amerykańskiej policji.

Rasizm jest OK.
Zgłoś
kosmerf 2017-11-06, 21:48 1
C0C0JAMBO, kurwa stary proszę... przeczytaj mojego posta jeszcze raz a potem jeszcze raz i kurwa do skutku. Jak nie załapałeś aluzji to ty jesteś kurwa fejk
Zgłoś
mygyry 2017-11-06, 22:19 3
Wyglądają jak straż miejska, więc to całkiem możliwe
Zgłoś
razak 2017-11-07, 20:24
taka mnie rozkmina naszła czy jakby amerykanie dowiedzieli się, że w euripie jest takie miasto jak Hamburg i ma też mc'donalda to czy chcieli by tam wyjechać hmm....
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów