Gdyby się konduktor nie wtrącił byłoby ciekawiej
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
Gdyby się konduktor nie wtrącił byłoby ciekawiej
Taki stary dowcip mi się przypomniał...:
"Chcę umrzeć spokojnie, we śnie, tak jak mój dziadek, a nie wrzeszcząc z przerażenia, tak jak jego pasażerowie".
"Chcę umrzeć spokojnie, we śnie, tak jak mój dziadek, a nie wrzeszcząc z przerażenia, tak jak jego pasażerowie".
donkapusta napisał/a:
Taki stary dowcip mi się przypomniał...:
We śnie chujowo umrzeć bo nie wiesz później czy dalej śnisz czy nie żyjesz
Piwko dla gościa za opanowanie - najpierw rzucił trupem jak worem pyr, a potem niczym jeździec apokalipsy dosiadł przedwojenny autobus, i pierdolnął po lejcach. Normalnie pełna profeska, nie jeden zawał pewnie u kierowcy gość widział .
Filip91 napisał/a:
Siema, przecież widać że jedzie 0 na godzinę
Szybciej stoi, niż jedzie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów