Przejeżdżałem dziś obok Manufaktury i zastanawiałem się skąd tam się wziął ten dziki tłum rozhisteryzowanych małolat. Ulica była cała zakorkowana. A to artycha Justin przyjechał. Niestety zrobił fanki w konia, jak widać i pewnie tylnym wejściem się przemknął...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierdolone bydło z gimbazy !!!!
"Gwiazdor" zdaje się nie bardzo wie, gdzie przyjechał:
"Występ w Polsce jest częścią trasy koncertowej podczas której Justin Bieber zagra 124 koncerty na całym świecie. W piątek gwiazdor wystąpił we Włoszech po czym wsiadł w autokar i ruszył do Łodzi. O poczynaniach pochwalił się na Twitterze:- Uśmiecham się we Włoszech. Jestem w drodze do Rosji po raz pierwszy - napisał w sobotę Bieber.
Po kilku godzinach kompromitujący post zniknął, a na jego miejsce pojawił się nowy:- W końcu dojechałem. Polska. Mam biblioteczkę. Ktoś poleci jakąś dobrą książkę?"
Może na początek jakiś Atlas Świata?
"Występ w Polsce jest częścią trasy koncertowej podczas której Justin Bieber zagra 124 koncerty na całym świecie. W piątek gwiazdor wystąpił we Włoszech po czym wsiadł w autokar i ruszył do Łodzi. O poczynaniach pochwalił się na Twitterze:- Uśmiecham się we Włoszech. Jestem w drodze do Rosji po raz pierwszy - napisał w sobotę Bieber.
Po kilku godzinach kompromitujący post zniknął, a na jego miejsce pojawił się nowy:- W końcu dojechałem. Polska. Mam biblioteczkę. Ktoś poleci jakąś dobrą książkę?"
Może na początek jakiś Atlas Świata?
Nawet z dotacją z Unii Europejskiej bym nie poszedł na to gówno...
ej ktoś wie w jakim wieku są te laski tzn toto już można ruchać czy należy olać temat?
Ktoś tam w WZ 93 powinien zostać rozstrzelany za bezczeszczenie munduru
Ładna Setra.
nie ma to jak zrobić w chuja głupie małolaty
TOrro przyznaj sie bez bicia, ze przypadkiem sie tam nie znalazles tylko tez liczyles na to, ze zoabyczsz justina i jestes zawiedziony
torro napisał/a:
Przejeżdżałem dziś obok Manufaktury ...
Jasne i tak przypadkiem jesteś w pierwszym rzędzie
Tam w tlumie by sie przydal taki trol z zatyczkami w uszach. Co chwile by krzyczal "TO ON!", a te pizdy by piszczaly Ciekawe kiedy baterie by sie im wyczerpaly
Hahah Bieber w ŁDZ:
- Wiecie co robią z takimi na Bałutach.?
- SSą fiuta!!
O.S.T.R na free .
A Nasz mistrz Adam teraz pewnie szlocha widząc tą jebaną gimbaze..
- Wiecie co robią z takimi na Bałutach.?
- SSą fiuta!!
O.S.T.R na free .
A Nasz mistrz Adam teraz pewnie szlocha widząc tą jebaną gimbaze..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów