Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I tylko więcej gówna wycisnął na ulicę.
kurwa takie cos to skurwysynstwo - kierowca zanim dowie sie co dokladnie sie stalo - bedzie milion razy zastanawial sie czy spojrzal w lusterko czy upewnil sie, ze wszystko ok - bedzie mial rozjabana psyche. Nawet jak juz ogranie, ze bylo to chujowe kamikaze - i tak jakby nie bylo - przejechal czlowieka - wiadomo, ze niewinny ale...
Ktoś kto się nad takimi rzeczami zastanawia nie powinien nigdy siadać za kółko.
Po prostu przejechałeś po kimś i to wszystko.
jak kiedys podrośniesz a rodzice (i prawo polskie) podwolą ci jezdzic bez "pod-dupnika" i bedziesz mogl jezdzic jak dorosły - popatrz na droge a nie graj na srafonie. Moze zauwazysz jakąś "ciekawą" sytacje... wtedy moze zaczniesz myslec jak dorosły.
Piwniczniak pospolity i jego madrosci o swiecie. Ja pierdole....
kurwa takie cos to skurwysynstwo - kierowca zanim dowie sie co dokladnie sie stalo - bedzie milion razy zastanawial sie czy spojrzal w lusterko czy upewnil sie, ze wszystko ok - bedzie mial rozjabana psyche. Nawet jak juz ogranie, ze bylo to chujowe kamikaze - i tak jakby nie bylo - przejechal czlowieka - wiadomo, ze niewinny ale...
Mój znajomek na wywrotce przejechał babę na pasach
. Wlazła mu pod naczepę nie z jego winy. Mówił że moment kiedy poczuł że po czymś przejechał i ludzie łapiący się za głowy w lusterku i on siedzący w środku, to było jak w zwolnionym tempie. Siedział tak z pół minuty w tej kabinie sparaliżowało go.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów