📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Mam nadzieje, że jej dopierdolili, wsadzili w ponton, nadali azymut na swoją bez rasistowską płynącą mlekiem i miodem ojczyznę. Ahoj!
Adrian649 napisał/a:
To prawda że biała rasa upadła.
Tylu chłopa na jedną Latishe? A kiedyś dziarska załoga kilku ludzi była wstanie napełnić cały galeon czarnuchów
Jaka biala rasa? Co to za biala rasa o ktorej piszesz? W sensie, ze ja Slowianin, Polak jestem wg ciebie tym samym co ciotowski szwab czy francuzik bo ten sam odcien skory?
A ty myslisz, ze jak Polska armia rozwala 5 krotnie wieksze armie frankow, niemcow czy szwedow, to byl cud nad wisla, a nie zwykly wpierdol? CZemu takie sukcesy nie zdarzaly sie na wschodnim froncie gdy walczylismy z innymi Slowianami?
polakwrocek napisał/a:
I tak zaraz jakaś "gwiazda" zapłaci i zwolnią ich na ulice.
Tak jak w stanach.
Nie przy oskarżeniu o terroryzm, a antifa jest organizacją terrorystyczną. Żaden celebryta nie będzie chciał być oskarżony o zadawanie się z terrorystami.
Tamten zatrzymany kadr uwiecznił właśnie bardzo rzadkie zjawisko, gdy małpa zaczyna intensywnie myśleć. Tzn. próbuje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów