Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zawód skoczek.
Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
Spadochron jej się po drodze odczepił...
A miłość prawdziwa, bo do grobowej deski.
A miłość prawdziwa, bo do grobowej deski.
Według mnie jeden ze straszniejszych sposobów na odebranie sobie życia.
@overgod zawsze można umrzeć z głodu, spalić się albo utopić. Tutaj przynajmniej sobie polatasz trochę

Jezeli serio sie ktos zabija przez zawód miłosny to nawet i lepiej. nie szkoda takich debili

Najwazniejsze, ze nic jej sie nie stalo
Kaliber 44 - "Może tak może nie"

podpis użytkownika
"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."Kaliber 44 - "Może tak może nie"

Zawsze odczuwam ogromną satysfakcję, kiedy słyszę ten wspaniały dźwięk jebnięcia o beton, po upadku z dużej wysokości

Ciekawi mnie, z jak się czuł ten policjant, czy też negocjator, który był najbliżej i próbował jej pomóc.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie