📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Akurat Cris nie robił pod publiczke. Przecież zarząd miał do niego o to pretensje, bo naraża się na to i na tamto... Ech
Wracaj do domu chuju, w United byłeś Bogiem!
Wracaj do domu chuju, w United byłeś Bogiem!
Sport jest kurwa piękny.
Di Canio powinien dostać czerwoną za łapanie piłki w trakcie trwania gry.
Macie swojego aroganckiego Ronaldo A chcę przypomnieć, że gdy messi ( do tego kopnął z premedytacją) tak zrobił to jeszcze udawał, że nie wie o co chodzi
chciałem napisać coś głupiego, ale sie wzruszyłem...
żartowałem Khan myślał że porucha jak reszta
żartowałem Khan myślał że porucha jak reszta
Hahaha, Di Canio 'godny szacunku', przecież on robił rywalom w meczach takie rzeczy, że lepiej nie mówić, jedna akcja fair-play nie robi z niego bohatera, za te wszystkie przydeptywania, wślizgi wyprostowanymi nogami czy bójki nazwanie go 'godnym szacunku' w kontekście dobrego zachowania i gry fair-play jest niedorzeczne.
stary chłop a nie z dupy nie z pietruchy popłakałem się nagle przy ostatniej akcji, boże żeby tylko mi cycki nie wyrosły
no popłakałem się przy ostatniej akcji, żeby tylko cycki mi nie wyrosły
no popłakałem się przy ostatniej akcji, żeby tylko cycki mi nie wyrosły
Tego nie da się obejrzeć raz, łezka mi się w oku kręci, gdy Ronaldinho ( przynajmniej tak na filmiku widać, słaba jakość ) daje swoją koszulkę niepełnosprawnemu, piękny gest ! Jest po co żyć panie i panowie jest!
piotrek_asia napisał/a:
ale po chuj komus spocona koszulka jakiegos zawodnika ?
A co? Wolałbyś spodenki?
Czy czasem to nie są po prostu ludzie? w tym całym kurestwie co nas otacza...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów