18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 25 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
ProVVe 2013-06-06, 14:47 24
hejcior napisał/a:

1:50 "sportowy" allah akbar.

Uważaj bo jeszcze według nowego regulaminu dostaniesz bana... Już administracja nieźle odleciała po tych lewackich czopkach...

Co do filmu część nie oszukujmy się robi to pod publiczkę...

Ola gringo
Zgłoś
CENA221 2013-06-06, 15:17 12
pierdolenie o jakichś 1:50....kto zna od dzieciaka kogoś takiego jak Oli Kahn czy Di Canio wie , że słynęli z twardego charakteru i wielu uważało ich za kawał skurwysyna a jednak zawsze mieli godność i honor ponad wszystko (pomimo faktu różnic obu panów przypominma , że Di Canio często okazywał przywiązanie do faszyzmu , które po objęciu w tym roku Sunderlandu zdementował) wspaniai zawodnicy i charaktery
Zgłoś
hejcior 2013-06-06, 15:18 6
@ProVVe

Ale, że co mam napisać? Że Khan to znakomity bramkarz z czasów, gdzie gra w piłkę była ważniejsza od pieniędzy? Że Safin, jak na ruska, potrafił się zachować w stosunku do innych? To każdy wie / widzi, ale tego smakowitego kąska mogli ludzie nie zauważyć.

A co do działań pod publiczkę (rozumiem, że masz na myśli Krystyne i Ronaldinho) to nie sądzę, żeby chęć przeproszenia kogoś, komu się rozkwasiło nos chwilę wcześniej, albo podarowanie koszulki mocno pokrzywdzonemu przez los kibicowi to były zagrania pod publiczkę.

Moderatorzy! Nadgorliwość gorsza od faszyzmu. Przywrócić stary regulamin!
Zgłoś
jyu 2013-06-06, 16:15 3
Chętnie obejrze Całkiem starą kompilacje sportowców, dla których nie liczy się tylko wygrana...
Zgłoś
Mr.ANALigator 2013-06-06, 18:20 1
ale po chuj komus spocona koszulka jakiegos zawodnika ?
Zgłoś
c................N 2013-06-06, 18:57 6
Co jak co ale Brazylijczycy mają serce nie tylko do piłki.
Zgłoś
panchamityle 2013-06-06, 18:59 2
Za Olivera piwko:)
Zgłoś
Pajacu 2013-06-06, 19:00 77
piotrek_asia napisał/a:

ale po chuj komus spocona koszulka jakiegos zawodnika ?

Zgłoś
F500 2013-06-06, 19:04 1
1:48 chyba wiem co mówi...
Zgłoś
NieLubieRyb 2013-06-06, 19:19
piwo za post-rock
Zgłoś
bonus. 2013-06-06, 19:20 2
Nic nie robione pod publikę. To jest coś pieknego. Moja dziewczna ma koszulki Bednarek-Kaszy a ja zdjęcia ze Siltalą [siatkarka\ siatkarz], też ładnie podiękowali, przeprosili, poszli. Tak jak na tym filmie. Piękne zachowanie i nawet jeśli pod publikę miało by być to odby więcej takich zachowań.

PS. Taryfikator ostrzeżeń- zaczęło się.
Zgłoś
S................e 2013-06-06, 19:45 7
Tylko mi sie łezka zakręciła w oku???
Zgłoś
furak151 2013-06-06, 20:00 3
Kurczę, to już kolejny filmik w tym tygodniu, przywracający wiarę w ludzi.
Zgłoś
zjerycha 2013-06-06, 20:23
miła nutka, fajne akcje, ale widzicie jak mało takich zagrań? czy to fair play czy zwykłej zyczliwości - oby więcej!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów