📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
hejcior napisał/a:
1:50 "sportowy" allah akbar.
Uważaj bo jeszcze według nowego regulaminu dostaniesz bana... Już administracja nieźle odleciała po tych lewackich czopkach...
Co do filmu część nie oszukujmy się robi to pod publiczkę...
pierdolenie o jakichś 1:50....kto zna od dzieciaka kogoś takiego jak Oli Kahn czy Di Canio wie , że słynęli z twardego charakteru i wielu uważało ich za kawał skurwysyna a jednak zawsze mieli godność i honor ponad wszystko (pomimo faktu różnic obu panów przypominma , że Di Canio często okazywał przywiązanie do faszyzmu , które po objęciu w tym roku Sunderlandu zdementował) wspaniai zawodnicy i charaktery
@ProVVe
Ale, że co mam napisać? Że Khan to znakomity bramkarz z czasów, gdzie gra w piłkę była ważniejsza od pieniędzy? Że Safin, jak na ruska, potrafił się zachować w stosunku do innych? To każdy wie / widzi, ale tego smakowitego kąska mogli ludzie nie zauważyć.
A co do działań pod publiczkę (rozumiem, że masz na myśli Krystyne i Ronaldinho) to nie sądzę, żeby chęć przeproszenia kogoś, komu się rozkwasiło nos chwilę wcześniej, albo podarowanie koszulki mocno pokrzywdzonemu przez los kibicowi to były zagrania pod publiczkę.
Ale, że co mam napisać? Że Khan to znakomity bramkarz z czasów, gdzie gra w piłkę była ważniejsza od pieniędzy? Że Safin, jak na ruska, potrafił się zachować w stosunku do innych? To każdy wie / widzi, ale tego smakowitego kąska mogli ludzie nie zauważyć.
A co do działań pod publiczkę (rozumiem, że masz na myśli Krystyne i Ronaldinho) to nie sądzę, żeby chęć przeproszenia kogoś, komu się rozkwasiło nos chwilę wcześniej, albo podarowanie koszulki mocno pokrzywdzonemu przez los kibicowi to były zagrania pod publiczkę.
Co jak co ale Brazylijczycy mają serce nie tylko do piłki.
Za Olivera piwko:)
piwo za post-rock
Nic nie robione pod publikę. To jest coś pieknego. Moja dziewczna ma koszulki Bednarek-Kaszy a ja zdjęcia ze Siltalą [siatkarka\ siatkarz], też ładnie podiękowali, przeprosili, poszli. Tak jak na tym filmie. Piękne zachowanie i nawet jeśli pod publikę miało by być to odby więcej takich zachowań.
PS. Taryfikator ostrzeżeń- zaczęło się.
PS. Taryfikator ostrzeżeń- zaczęło się.
Tylko mi sie łezka zakręciła w oku???
Kurczę, to już kolejny filmik w tym tygodniu, przywracający wiarę w ludzi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów