Na załączonym obrazku widać jak zawodnik Atletico prawie rozbija czaszkę Jordiemu Albie, zawodnikowi Barcelony, który mimo tak mocnego ciosu potrafił podnieść się o własnych siłach i dalej grać na niezwykle wysokim poziomie. Barcelona to więcej niż klub...
Na załączonym obrazku widać jak zawodnik Atletico prawie rozbija czaszkę Jordiemu Albie, zawodnikowi Barcelony, który mimo tak mocnego ciosu potrafił podnieść się o własnych siłach i dalej grać na niezwykle wysokim poziomie. Barcelona to więcej niż klub...
Gdybyś oglądał mecz wiedziałbyś że Jordi Alba (faulowany) miał już dość faulowania i prowokowania przez Diego Coste (faulującego) dlatego chciał wymusić dla niego żółty kartonik. Nie chcę tutaj usprawiedliwiać barcelony bo każdy wie że symuluje ale tak się dzieje w meczy gdy walczy udająca barcelona która gra spokojny futbol z Atletico którzy nie boją się wejść ostrzej tu przytrzymać tam szturchnąć...
Błagam cię, nie kompromituj się. Jak grają w męski sport to niech będą facetami z jajami, a nie kurwa lekko go dotknął i panna o respirator prosi. Rzygać się chce...
Gdzie jest futbol z lat 90? Gdzie tacy piłkarze jak Cantona, Keano, Gattuso?
Dlaczego piła zeszła na takie psy? No do kurwy nędzy, kiedyś jak ktoś sfaulował Roya Keana, to ten leciał za nim przez całe boisko, żeby mu wpierdolić...
Żartowałem, jebać Legię. I Barcelonę też.
Swoją drogą miał szczęście, że mu buty nie spadły.
Z kopyta kulig... POPIERDALAAAA!Pierdolicie że aż miło. Chuj to kogo obchodzi, czy ty przestałeś oglądać przez to piłkę czy nie. Nie podoba się to oglądaj boks, tam się nie przewracają po każdym dotknięciu. W piłce chodzi nie tylko o umiejętności i technikę. Każdy kombinuje jak może, byle tylko osłabić przeciwnika. To jest ich praca, tak jak i wasza gdziekolwiek indziej. Nie wierzę, że wszyscy tacy święci tutaj i nie kombinują żeby zdobyć przewagę. Symulacja to część zawodów. Gadacie, że w Anglii jest inaczej, i chuj z tym. Dlatego tak jest bo sędziowanie jest inne, w Hiszpanii sędziowie są drobiazgowi, a tam tolerują twardą grę. W tej lidze, żółtą kartkę można dostać za byle gówno, gdzie w PL (dawn. Premier League) sędzia nawet by uwagi nie zwrócił. Tam wiedzą że symulacja nic nie da, więc tego nie robią. Więc odpierdolcie się od zawodników i drużyn, tylko napierdalajcie na sędziów, bo to ich wina.
Spoko kolego, ale czy nie śmieszy cie takie zachowanie dorosłych facetów? Nie tylko Barca ma takich specjalistów od Oskarów za pierwszoplanowe role w znanych filmach, ale to co oni odpierdalają to sie w pale nie mieści.
Apropos " Nie wierzę, że wszyscy tacy święci tutaj i nie kombinują żeby zdobyć przewagę." nie wszystkim potrzeba pędzić za wszystkim i być zawsze pierwszym.
Zawody to "faster, higher, stronger" nienawidze kiedy ktoś oszukuje, bo to znaczy, że nie jest wystarczająco dobry w tym co robi i poniża w pewnym stopniu tych co grają "czysto" . (nie chodzi mi tu tylko o gałe)
Zresztą, chuj z tym. Każdy ma inny światopogląd
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów