Na załączonym obrazku widać jak zawodnik Atletico prawie rozbija czaszkę Jordiemu Albie, zawodnikowi Barcelony, który mimo tak mocnego ciosu potrafił podnieść się o własnych siłach i dalej grać na niezwykle wysokim poziomie. Barcelona to więcej niż klub...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Na załączonym obrazku widać jak zawodnik Atletico prawie rozbija czaszkę Jordiemu Albie, zawodnikowi Barcelony, który mimo tak mocnego ciosu potrafił podnieść się o własnych siłach i dalej grać na niezwykle wysokim poziomie. Barcelona to więcej niż klub...
Piwo za opis, nic więcej
Zajebał mu z Ki, a wy tu śmiechy hihy.
W większości, o ile nie wszystkich czołowych klubach piłki nożnej można spotkać podobne migawki^^
Co takie gówno robi na głównej?
Wkurwiają mnie te panny z Hiszpanii
Mimo iż kibice się już nie sapią o takie rzeczy, ja w dalszym ciągu nie toleruje pisania "ManU"
Pisz MU, Man Utd lub całą nazwą... no chyba, że jesteś scumem z Merseyside
jebać cebulaków i kato prawicowców!
Borsuczi napisał/a:
Obrazek
I nie,nie jestem fanem barcy Glory ManU!
Mimo iż kibice się już nie sapią o takie rzeczy, ja w dalszym ciągu nie toleruje pisania "ManU"
Pisz MU, Man Utd lub całą nazwą... no chyba, że jesteś scumem z Merseyside
Proszę o przeniesienie na harda.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów