A później wśród znajomych mówicie sobie jaką to pyszną pizze jedliście A jak komuś chrupie piasek między zębami, to mówicie żeby mocniej gryźć, bo to pieprz
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
W McDonaldach wszystko co spadnie na podłogę jest wyrzucane bo podłogi są tak wypucowane wszelkimi chemikaliami że buty po miesiącu do niczego się nie nadają, a co dopiero jak jedzenie spadnie.
Batistuta1590 napisał/a:
Szajba_Man
Współczuje doświadczeń z pracy w gastronomi, nie wiem w jakim Ty miejscu pracowałeś, skoro nawet w macu jak coś spadnie na ziemie to automatycznie wyrzucają, jeśli podniesiesz coś z ziemi, typu papierek, albo dotkniesz ręką twarzy czy włosów, menager automatycznie wysyła Cię do umycia rąk. Skoro pracowałeś w takich spelunach że standardy mieliście niższe niż w sieci fastfood, to tego twierdzisz że jest to normalne, to mogę stwierdzić z cała pewnością że masz niedojebanie mózgowe.
"nawet w macu". huja wiesz jak tam jest jełopie. masz żarcie od corpo po corpo cenach, a żeby móc je od nich sprzedawać za szmal i (też od nich) kupować za taniochę, musisz przestrzegać ich ''standardów''. owszem wszystko co na ziemi to i w koszu... chuja jak dojebie takich jełopów jak ty ze 40 i coś poleci to i tak będą próby "odratowania" bo taki ty w kolejce nie może czekać ponad 2 min bo do fast-foodu przylazł a nie do restauracji...
a w domu wypierdalasz 36 kurczaków 30min. po wysmażeniu bo panierka straciła 1 odcień koloru, bo tak jest w kfc. chuja wiesz nawet o fast-foodach a będziesz lemingu ludzi pouczał.
"że standardy mieliście niższe niż w sieci fastfood", gówno wiesz o branży standardy w fast-foodach muszą być zgodne nie tylko z sanepidem, ale również z zaleceniami brandu (kolorki, chrupkość, i inne detale nie mogą odbiegać od wzorca...) oraz zdaniem konsumenta (jak jakiś debil w burgerlandii oparzył się kawką to mac kawy na całym świecie otrzymały oznaczenie uwaga gorące).
Szajba_Man z trzodą nie wygrasz, więc pierdol ich
kurwa mać to tylko pizza jest
ludzie dajcie se siana....
ludzie dajcie se siana....
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów